Winnen: 5x de Limited Edition van De kleuren van schaduw

V.E. Schwab ken je misschien van Het onzichtbare leven van Addie LaRue en Gallant! Het vervolg op De kleuren van magie is nu uit in limited edition. Om deze nieuwe editie te vieren hebben wij een leuke winactie voor jullie, want wij mogen namelijk 5x het boek De kleuren van schaduw weggeven! Ben jij een grote fan van V.E. Schwab en wil je haar nieuwste boek in de kast hebben staan? Of heb je nog nooit iets van deze auteur gelezen, maar wil je wel kennismaken met haar boeken? Doe dan snel mee met onze winactie!

Waar gaat De kleuren van schaduw over?
Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad dat van Lila Bard kruiste. Vier maanden sinds prins Rhy gewond raakte en de beruchte tweeling van Wit Londen werd verslagen. Nu, rusteloos sinds hij is gestopt met het smokkelen van magische goederen, wordt Kell 's nachts geplaagd door duistere dromen, en overdag door herinneringen aan Lila.

Intussen maakt Rood Londen zich op voor de Element Spelen, een extravagante internationale magiewedstrijd die bedoeld is ter vermaak en om aangrenzende landen te vriend te houden. Men heeft het zo druk met de voorbereidingen dat niemand doorheeft dat een piratenschip vol oude vrienden steeds dichterbij komt. En dat een ander Londen, ver weg, langzaam aan kracht begint te winnen. Want een schaduw die 's nachts verdwijnt, zal de volgende ochtend weer verschijnen. En de balans van magie is kwetsbaar. Als één stad opbloeit, moet een andere ten onder gaan… Lees HIER onze recensie van De kleuren van schaduw. 

De kleuren van schaduw is het vervolg op De kleuren van magie. Lees HIER onze recensie van De kleuren van magie. 

Winnen
Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over het boek? Of ben je groot fan van V.E. Schwab en wil je haar nieuwste boek ook in de kast hebben staan? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij het nieuwste boek van V.E. Schwab wil winnen! Meedoen kan tot en met 9 juli. 

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Tijden van amandelbloesem – Carmen Bellmonte

  • Ugly Girls - Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck & Sara Ohlsson

  • Salto - Arndís Thórarinsdóttir

  • De regel van drie - Sam Ripley

  • Onderstroom - Linda Jansma

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen