Winnen: 3x Het licht in jou en mij van Jacodine van de Velde

Auteur Jacodine van de Velde, bekend van haar reeks Bagels & Beans, heeft weer een nieuw boek uitgebracht! Ben jij fan van deze auteur van eigen bodem en wil je dit nieuwste boek graag ontdekken? Wij mogen 3x het boek Het licht in mij weggeven! Dus wil jij graag beginnen aan deze YA? Doe snel mee met onze winactie!

Waar gaat Het licht in jou en mij over? 
Anne-Fleur en Elin doen dit jaar allebei eindexamen, maar hebben verder niets met elkaar gemeen. Sterker nog, ze kunnen elkaar niet uitstaan. Anne-Fleur is rijk, populair en kan alles doen wat ze wil. Elin, die wordt belemmerd door haar chronische ziekte en bij wie het thuis een chaos is, ergert zich rot aan die verwaande meid en haar ‘clan’. Andersom vindt Anne-Fleur ‘Elin de Eenling’ een triest geval. Maar dan slaat het noodlot toe en komt er een eind aan Anne-Fleurs zorgeloze leventje. Ongewild komen de twee steeds weer met elkaar in aanraking, wat voor de nodige confrontaties zorgt. Zou het hun ook nog iets anders brengen? Een treffende youngadultroman over ware vriendschap en omgaan met een chronische ziekte die je leven op z’n kop zet.

Hoe kun je winnen?
Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over het boek? Of ben je al groot fan van Jacodine van de Velde (bijvoorbeeld door haar serie Bagels & Beans) en je haar nieuwste boek ook in de kast hebben staan? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij het nieuwste boek van Jacodine van de Velde wil winnen! Meedoen kan tot en met 17 juli 2023.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: The Jewel

  • Recensie: Het enige verhaal

  • Niet roze - Floortje De Backer

Zoek in artikelen