Winnen: 3x Tussen twee werelden van Laura Diane

Ben jij ook fan van de boeken van Laura Diane? Tussen twee werelden is het tweede deel van een dystopische serie over een magische plek met duistere kanten. Het is het vervolg op Tussen twee vuren. Wij mogen 3x het boek Tussen twee werelden weggeven. Wordt dit jouw nieuwe YA-favoriet? Lees snel waar het boek over gaat en doe mee met onze winactie!

Waar gaat Tussen twee werelden over? 
In het Magic Kingdom, het Disneypark waar duizenden mensen worden opgevangen na een orkaan, laait het verzet steeds verder op. Wanneer de raad van bestuur hardhandig ingrijpt tijdens een demonstratie, kan niemand Ayla tegenhouden de confrontatie met Alexander Redmond aan te gaan. En dan komt de waarheid op tafel. Die zet niet alleen Ayla’s wereld op zijn kop, maar ook die van Owen. Ayla raakt verstrikt in een tweestrijd, die haar dwingt te kiezen tussen wat ze weet en wat ze voelt. En ondertussen liggen de Hyena’s op de loer ... 

Hoe kun je winnen?
Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over het boek? Of ben je al groot fan van Laura Diana (bijvoorbeeld door haar boeken Als de nacht eindigt en Tussen twee vuren) en wil je haar nieuwste boek ook in de kast hebben staan? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij het nieuwste boek van Laura Diana wil winnen! Meedoen kan tot en met 19 augustus 2023.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Beloofd is beloofd, kleine panda's - Rachel Bright & Jim Field

  • Het nieuwe boek van Kiera Cass!

  • Recensie: De kleuren van het leven

Zoek in artikelen