Film & Serie top 6: februari 2024

De afgelopen tijd zijn er weer veel leuke films en series uitgebracht. In allerlei genres was er weer voldoende keuze om hele avonden te kunnen vermaken. We hebben een film & serie top 6 februari 2024 voor jullie gemaakt, waarbij we de verschillende genres belichten. In onze top 6 hebben we een actiekomedie, romantische komedie, actie, drama en tienerkomedie staan. Naar welke film of serie gaat jouw voorkeur?

 


Argylle (Bioscoop)

Een actiekomedie met een kat in de hoofdrol. De spionageroman schrijfster Elle Conway, schrijft een verhaal wat iets te dicht op de waarheid komt. Aidan, een undercover-spion, duikt op om haar te redden van ontvoering of moord. Samen met haar kat Alfie komt ze in een wereld terecht waar niets en niemand is wat ze lijken.


Anyone But you (Bioscoop)

Rechtenstudent Bea ontmoet de knappe Ben. Er is meteen een klik tussen beiden en ze brengen veel tijd met elkaar door tijdens een eerste date. Er gebeurt iets, waardoor ze elkaar 6 maanden niet meer zien. Maar hun pad kruist elkaar weer op de bruiloft van de zus van Bea. Bea heeft net haar relatie verbroken met haar verloofde Jonathan. Haar ouders hopen nog op een hereniging maar anderen zetten hun geld in op de nieuwe relatie van Ben en Bea. Bea doorziet dit plan en besluit om samen met Ben een deal te sluiten om te doen alsof ze een relatie hebben.  Een leuke romantische komedie waarbij maar de vraag is wie wie voor de gek houdt. 


Lift (Netflix)

Wie bedenkt het: Op 10 km hoogte in een vliegtuig een roof plegen. Een meesterdief wordt door zijn ex-vriendin uitgedaagd om dit te doen. Samen met zijn ervaren team gaat hij ervoor om $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig te stelen. Een onmogelijke klus zo op het eerste gezicht. 


Griselda (Netflix)

Een fictieve dramaserie gebaseerd op ware gebeurtenissen. Een miniserie over Griselda, een Colombiaanse leverancier van verdovende middelen. Ze raakt uiteindelijk verstrikt in een web van hebzucht. Haar eigen leven komt onder stress te staan en ze verbreekt de familiebanden. Naarmate het verhaal vordert komt ze steeds meer tegenslagen tegen. Is rijkdom zoveel ellende waard?


Expats (Prime)

Een dramaserie over het bruisende Hongkong. Het verhaal draait om de abrupte verdwijning van Margaret's jongste zoon. Margaret voelt zich schuldig en verlaten door haar echtgenoot. Een spannende Duitse miniserie over affaires en bedrog met Nicole Kidman in de hoofdrol.Mean Girls (Bioscoop)

Een muzikale tienerkomedie gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical. Cady Heron krijgt thuisonderwijs van haar moeder en verhuist weer terug naar de Verenigde Staten. Ze gaat daar vervolgens weer terug naar school en raakt bevriend met buitenstaanders. Ze waarschuwen haar om de "plastics" te vermijden. Wanneer ze gevraagd wordt door de leider van deze groep om zich aan te sluiten, weet ze dan ook niet wat ze moet doen. Haar vrienden overtuigen haar om als infiltrant te fungeren in de groep. 

 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young adult top 6: april 2024

  • Young adult top 6: februari 2024

  • Film & Serie top 6: april 2024

Zoek in artikelen