Gezocht: redder in nood!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ze is 33, single, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een 13-in-dozijn-leventje… Wie-o-wie wordt Sadie’s redder in nood?

  Iedereen in Lovett, Texas weet dat Sadie liever het stadje verlaat dan dat ze aankomt. Nu is ze terug met een knappe, gespierde vreemdeling aan haar arm, maar in Sadie’s opinie is een vreemde nog altijd beter dan de losers waarmee ze eerder uitging… Vince Haven heeft zijn spieren te danken aan uren keiharde training voor zijn werk als Navy SEAL. Het plan is om een bliksembezoek te brengen aan zijn tante, maar voordat hij zijn biezen weer kan pakken, doet zijn tante hem een aanbod dat hij niet af kan slaan. Misschien is het toch niet zo’n slecht idee om een tijdje in Lovett te blijven… En misschien is hij wel de redder waar Sadie zo naar smacht!

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Rachel Gibson staat garant voor smeuïge boeken, heerlijk romantisch en een tikkeltje over the top. De Amerikaanse schrijfster weet de levens van de personages in haar boeken zo aan te dikken, dat het net niet herkenbaar is voor de gemiddelde vrouw, maar toch heerlijk leesbaar blijft. In Gezocht: redder in nood! staat de Texaanse Sadie centraal. Als ze, na jarenlange afwezigheid, terugkeert naar haar geboorteplaats Lovett, staat binnen no time haar leven op z’n kop. En dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de ongelooflijk aantrekkelijke Vince. Het wordt tijd voor Sadie om volwassen te worden, en snel ook. Sadie is een eigengereide tante, met eigenschappen die de hedendaagse dertiger niet onbekend zullen voorkomen. Ze vindt mannen lastig en vindt dat ze uitstekend voor...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Vijftig tinten vrij

Zoek in artikelen