You or me

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hoe goed kennen jullie elkaar als koppel echt? Wat zouden jullie elkaar nooit durven te vragen en wil je stiekem toch weten? Een goed gesprek is goud waard, maar You or Me gaat nog een stapje verder. In dit boek vind je honderden vragen en opdrachten waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Beslis vooraf wie 'You' en wie 'Me' is, klap het boek open en beantwoord om de beurt de vraag die voor je neus ligt ... of doe de opdracht. Hilariteit en amusement verzekerd.
  Vertel een anekdote. Raadt You of ze waar of niet waar is? Wat dacht je echt toen je You voor het eerst zag? Kan You goed geheimen bewaren? Geef een voorbeeld. Neem de telefoon van You en stuur een bericht naar een van de contacten.
  Waar is You het meest zelfverzekerd over?

Onze recensie

 • onze waardering

  You or me is een heel leuk boek dat zijn reputatie als gespreksopener helemaal waar maakt. Tijdens het spelen ontdek je met behulp van de vragen nieuwe dingen over je gesprekspartner. Hoewel de titel van het boek aangeeft dat dit boek voor koppels bedoeld is, kan je dit boek zeker ook gebruiken bij vrienden of op feestjes. De vragen zijn niet allemaal specifiek bedoeld voor koppels, wat zeker een pluspunt is!

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: You & Me, bucketlist voor koppels

Zoek in artikelen