Al die mooie vreemden

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Op een prachtige zomerdag in 2007 verdwijnt Grace, de mooie, jonge vrouw van zakenman Alistair Calloway...
  Tien jaar later heeft de zeventienjarige Charlie nog altijd geen antwoord op de vraag wat er precies met haar moeder gebeurd is. Inmiddels zit ze op een prestigieuze school in New England en heeft ze zich volledig in het kostschoolleven gestort. Daarbij hoort ook het lidmaatmaatschap voor de A's, een geheim genootschap van medescholieren. Om door de A's geaccepteerd te worden moet ze een aantal riskante opdrachten uitvoeren, die ervoor kunnen zorgen dat ze haar vrienden kwijtraakt en ze van school wordt gestuurd.
  Dan komen de duistere gebeurtenissen uit het verleden en het heden onverwachts samen, en zou Charlie de verschrikkelijke waarheid over haar familie en haarzelf weleens niet kunnen overleven.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: All These Beautiful Strangers – Elizabeth Klehfoth Charlie Calloway komt uit een rijke familie en studeert aan een prestigieuze kostschool. Ze wordt uitgenodigd om lid te worden van de geheime club de A’s, onder de voorwaarde dat ze wel eerst het ontgroeningsproces moet doorstaan. Ze krijgt een paar moeilijke opdrachten maar wordt afgeleid door andere zaken. Haar oom bezoekt haar opeens en wil graag haar hulp bij het vinden van haar moeder. Haar moeder is namelijk tien jaar geleden spoorloos verdwenen en nu wordt het echt tijd om er voor eens en altijd achter te komen wat er nu precies is gebeurd… All These Beautiful Strangers is het debuut van Elizabeth Klehfoth. Klehfoth heeft Creative Writing gestudeerd en heeft daarna ook schrijfles gegeven. Haar debuut heeft ze...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen