Misfit

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Welkom op Sandover Prep School, waar je niemand kunt vertrouwen…

  RJ Shaw weet niet wat hem overkomt als zijn moeder vertelt dat ze halsoverkop met een rijke man gaat trouwen. Maar dat is niet de enige verrassing: hij heeft ineens een stiefbroer, genaamd Fenn. En RJ moet naar de school waar Fenn ook naartoe gaat: Sandover Prep School, een fancy kostschool voor rijke jongens. RJ kan zich niet veel vreselijkere dingen voorstellen.

  De andere jongens op school zijn... interessante types. Hij ontmoet bijvoorbeeld Lawson, pure chaos in de vorm van een veel te knappe jongen, en diens kamergenoot Silas, die zo keurig lijkt dat hij wel iets te verbergen moet hebben.

  RJ is niet van plan op Sandover te blijven, dus neemt hij zich voor om iedereen op afstand te houden. Maar dan ontmoet hij aan de rand van de campus de knappe Sloane Trescott. Haar sarcastische vibe intrigeert hem gelijk. Er is maar één probleem: Sloane is verboden terrein. Ze is namelijk de dochter van de directeur van Sandover. Alsof dat al niet erg genoeg is, is de ex van Sloane bereid om over lijken te gaan om Sloane en RJ bij elkaar vandaan te houden.

   

Onze recensie

 • onze waardering

  Misfit is het eerste deel van de Sandover Prep-reeks. Het gaat over RJ Shaw, die het zwaar te verduren krijgt als zijn moeder eerst zomaar gaat trouwen met een rijke man en daarna RJ naar een nieuwe school stuurt: de Sandover Prep kostschool. Dit is een dure, boys-only, school waar zijn nieuwe stiefbroer Fenn ook op zit. Misschien raad je het al door de titel: RJ is een beetje de misfit op deze school.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • De witte tijger - Aravind Adiga

 • Recensie: De rode dageraad

 • Recensie: Ricki and the Flash  

Zoek in artikelen