Geen maximum

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In Geen maximum beschrijft een miljoenenmakelaar een jaar uit zijn leven vol bijzondere deals en beroemde cliënten. Een humoristisch inkijkje in het topsegment van de Londense huizenmarkt.

    Geen maximum is het geheime dagboek van Max, het pseudoniem van een makelaar die in het absolute topsegment van Londen werkt, gebaseerd op zijn populaire columns uit de Financial Times. Hij beschrijft een jaar uit zijn leven terwijl hij langs de onvoorstelbare hoogte- en dieptepunten van zijn werk navigeert, waar huizen verkocht worden voor honderden miljoenen, en discretie van het grootste belang is.

    In zijn klantenbestand bevinden zich wereldberoemde artiesten, Oscarwinnaars, een koninklijke hoogheid, een supermodel, een hertog, een hertogin, bestuurders en ceo’s – het is in elk geval nooit saai op het makelaarskantoor. Op humoristische en pakkende wijze laat Max zien hoe het écht is in dit verborgen hoekje van de huizenmarkt (de goede én slechte dingen), en opent hij de deuren van panden waar je alleen maar van kunt dromen. 

Zoek in artikelen