Sinaasappelverlangen

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Het tweede (ook los te lezen) deel in de verslavende Kustdromen-serie met onweerstaanbare recepten om zelf thuis te maken!

    Als de sinaasappels aan de bomen schitteren en de zon hoog aan de Californische hemel staat, hangt ook de liefde in de lucht.

    De beste tijd van het jaar is eindelijk aangebroken voor Lucinda: zoals elk jaar in juli komen haar drie beste vriendinnen op bezoek op haar sinaasappelboerderij in het zonnige Californië. Het plan: sinaasappels plukken, genieten van de zon, herinneringen ophalen en praten over het leven en de liefde. Er is bijvoorbeeld Jonah, de aantrekkelijke kruidenier uit de naburige stad, met wie Lucinda meer wil dan alleen flirten.

    Maar iets dreigt de zomer minder zorgeloos te maken: de boerderij maakt amper winst en Lucinda staat op de rand van een faillissement. Als ze aan Rosemary, Jennifer en Michelle onthult dat dit waarschijnlijk de laatste oranje zomer zal zijn, schrikt iedereen. Ze komen met een plan om de boerderij te redden, maar zijn ze nog op tijd?

     

Zoek in artikelen