Rome

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In Rome van Kiki van Dijk raakt journalist Gina verstrikt in een sinister machtsspel als de jeugdvriend met wie ze een wilde nacht heeft beleefd dood wordt aangetroffen. Voor fans van Suzanne Vermeer.
     

    In Rome van bestsellerauteur Kiki van Dijk belandt journalist Gina na een avond stappen in de zomerse Italiaanse hoofdstad in bed met haar jeugdvriend Okke. Hij is directeur van een modebedrijf én de geheime vriend van Sofia, de burgemeester van Rome, biecht hij op. De volgende ochtend blijkt hij vermist – Gina is de laatste die hem heeft gezien. Ze besluit niemand te vertellen over hun onenightstand, ze heeft al genoeg aan haar hoofd. Wanneer Okke dood wordt aangetroffen ontvouwt zich een sinister machtsspel dat Gina’s leven volledig op z’n kop zal zetten… Wie kan ze nog vertrouwen?

    Ook in de thriller Rome weet bestsellerauteur Kiki van Dijk haar lezers weer mee te voeren naar een prachtige bestemming vol zinderende spanning. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

     

Zoek in artikelen