• Home
  • Boeken
  • Last man standing 2 - De koppige vrijgezel

Last man standing 2 - De koppige vrijgezel

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Wil je urenlang praten over van alles en nog wat? Kijk je uit naar een vent die echt diep in gevoelens en emoties wil duiken? Ben je er klaar voor alleen nog maar in het nu te leven en geen seconde aan de toekomst te denken? Tot inkeer gekomen koppige macho zoekt extraverte dame voor gesprekken en liefde.

    Griff Beckett heeft een weddenschap met zijn neven. Ze maken voor elkaar een profiel op een datingsite en moeten op zes dates gaan met de eerste dame die reageert. Degene die rond Kerstmis nog single is, wint de weddenschap.

    Wanneer hij Kinsey Dalton ontmoet, is Griff gelijk bereid de weddenschap overboord te gooien. Oké, ze werkt misschien voor zijn aartsvijand… En ze is de beste vriendin van zijn zus. Én ze is bezet.

    Als Kinsey aanbiedt om Griff te helpen met de weddenschap, weet hij dat hij haar hulp eigenlijk zou moeten afslaan. Maar als ze snel een profiel aanmaakt op de datingsite en voorstelt op zes nepdates met hem te gaan, kan hij geen nee zeggen.

    Hoe moet een man die niet gewend is zijn gevoelens te uiten, aan de vrouw van zijn dromen uitleggen dat hij wil dat ze voor hem kiest, voor altijd?

Zoek in artikelen