8 sexy boekenseries

Wie kent de sexy, hete en stomende Fifty Shades of Grey-serie nou niet? Maar wist jij dat er veel meer van dit soort sexy boekenseries bestaan? Wij hebben voor jullie 8 boekenseries op een rijtje gezet waar je behoorlijk rode oortjes van krijgt. 

1. Muren van Glas-serie – Marique Maas

De ontmoetingHarde grenzen & De bestemming.

Daniel Holland is een jonge succesvolle ondernemer en beroemd ontwerper. Nadine de Jong runt samen met vrienden een goed lopend cateringbedrijf in Brabant. Als zij elkaar bij toeval ontmoeten, springt de vonk over. De dominante Daniel sleept Nadine mee in zijn wereld van glitter, glamour en zinderende erotische fantasieën. Ze volgt hem naar luxehotels en sterrenrestaurants en vergezelt hem op de rode loper. Overweldigd door Daniels charme en extravagante levensstijl verliest Nadine geleidelijk de grip op haar leven. Daniel zegt dat hij om haar geeft, maar blijft moeilijk te doorgronden en geeft bovendien weinig prijs van zijn verleden. Gaandeweg begint bij de hopeloos verliefde Nadine de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust?

2. Q-serie – Jackie van Laren

Zin, Lief & Ziel.

Iedereen kent de schathemelrijke, razend aantrekkelijke Wessel Quist, bijnaam Q. Hij is een wereldberoemde trance-dj, producer, en de oprichter van het Moonbeam-event: een internationaal openlucht dance-feest bij volle maan waar alles en iedereen in zilver gehuld is. En ondanks zijn overvolle agenda slaagt Q er ook nog in er een woest liefdesleven op na te houden: hij is een beruchte player met een onnavolgbare seksdrive. Nina de Wit solliciteert bij Q Productions op de vacature van personal assistant voor Q. Ze wil na haar hippieachtige, grenzeloze opvoeding niets liever dan een burgerlijke baan, huis en man. Maar Q, gedreven door iets onbespreekbaars uit zijn verleden, blijkt allesbehalve burgerlijk te zijn. 

Muur van Glas & Zin

3. De miljonairsclub-serie – Jessica Clare

Gestrand met een miljonair, Het meisje en de miljonair, In bed met miljonair & Er was eens... een miljonair.

De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes mannen die hebben gezworen dat ze de top zullen bereiken – tot elke prijs. Inderdaad zijn ze allemaal onvoorstelbaar rijk geworden. Maar in de liefde hebben ze minder succes…

In het eerste deel van De miljonairsclub-serie ontmoeten multimiljonair Logan Hawkings en serveerster Brontë elkaar. Hij heeft net een hotel op de Bahama’s gekocht en gaat er op inspectie, zij heeft een vakantie gewonnen naar datzelfde hotel. Van uitrusten komt echter weinig terecht zodra ze elkaar in de ogen hebben gekeken. Ze beleven enkele heerlijke nachten samen, maar net als Brontë bereid is zich volledig aan Logan over te geven, ontdekt ze dat de verschillen tussen hen veel groter zijn dan ze dacht. Miljoenen keren groter…

4. De verleiding-serie - Maya Banks

Zoete overgave, Zoete verleiding, Zoete weelde, Zoete verwachting, Zoete bezittingZoete verslaving.

Onder het lieve uiterlijk van Faith Malone gaat een vrouw schuil die precies weet wat ze wil: een man die haar neemt zonder het te vragen en aan wie ze zich helemaal kan geven. Wanneer ze agent Gray Montgomery leert kennen, herkent ze in hem onmiddellijk de sterke man op wie ze heeft gewacht. Maar hij houdt haar op afstand; zijn partner is onlangs vermoord en nu is hij volkomen bezeten van wraak. Faith heeft alles wat Gray verlangt in een vrouw, maar Gray wil eerst de moordenaar vinden. Pas als Faith in gevaar komt, beseft hij dat hij alles wil doen om haar te beschermen.

Gestrand met een Miljonair & Zoete overgave

5. Stouter-serie – Christina Lauren

Ondenkbaar, Onverwacht, Ongebonden, Onbetrouwbaar, Ongedwongen & Ongezien & Onafscheidelijk & Onbereikbaar.

Chloe Mills is slim, hardwerkend en bijna in het bezit van een MBA. Eigenlijk heeft ze maar een probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is veeleisend, onbeschoft, zelfs onaardig - en hij is totaal onweerstaanbaar. Bennett weet niet wat hem overkomt. Zijn nieuwe assistente is bloedmooi, onschuldig uitdagend - entotaal frustrerend. En hoewel hij op het werk altijd zijn zin krijgt, is waar hij nu zijn zinnen op heeft gezet compleet ondenkbaar.Hoe ver zullen Chloe en Bennett deze schandalig stoute kantoorverhouding laten gaan? En hoeveel zijn ze bereid op te geven om bij elkaar te zijn?Schandalig stoute trilogie over onweerstaanbare aantrekkingskracht.

6. Rosemary beach-serie – Abbi Glines

Van deze serie zijn al 13 boeken in het Nederlands verschenen. Dit zijn onder andere: Je was van mij, Als ik weg ben, Als je terug bent, Het mooiste afscheid en In vuur en vlam.

Als de vader van Harlow Manning op tour gaat met zijn rockband, stuurt hij haar naar Rosemary Beach in Florida om bij haar halfzus Nan te gaan wonen. Klein probleem: Nan haat haar. Harlow moet dus geen problemen veroorzaken als ze de negen maanden dat de tour duurt wil overleven. Dat lijkt op zich geen punt, totdat de zeer aantrekkelijke Grant Carter Nans kamer uit komt lopen, in zijn boxershort. Grant heeft een fout begaan door met een meisje te gaan met een kort lontje, Nan. Hij wist dat ze die reputatie had, maar toch kon hij de verleiding niet weerstaan. Zodra hij Harlow ontmoet, heeft hij spijt van wat hij heeft gedaan, want hij wil háár. Ze wil echter niets te maken hebben met een jongen die voor haar halfzus is gevallen – ook al is het niet serieus. Grant wil Harlow laten zien dat hij niet is zoals ze denkt dat hij is, maar durft hij het risico te lopen zijn kansen helemaal te verspelen en waagt hij de gok…?

Stouter & Rosemary beach

7. Getrouwd met een miljonair – serie

Het huwelijkscontract, De huwelijksval, De huwelijkskans  & De huwelijksdeal.

Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?

8. Mijn man-serie – Jodi Ellen Malpas

Obsessie, OntdekkingOvergave.

Het verhaal van Jesse en Ava nadert een climax, de gasten druppelen The Manor binnen en dit moet een gelukkige dag worden. Ava moet accepteren dat ze Jesse nooit helemaal zal temmen - en dat wil ze ook niet.De liefde tussen de twee is sterk, de band geweldig. maar net als ze denkt zijn donkerste kanten te kennen, zijn er ineens nieuwe vragen.

Getrouwd met een miljonair & Mijn man

Welke sexy boekenserie uit dit rijtje ga jij lezen?

Lees ook: 6 reality-tv boeken

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • 12 erotische fantasy boeken series

  • 12 x sexy New Adults boeken

  • 10 x de leukste New Adult boeken

  • 12 goede lange thriller boekenseries

  • Sexy fantasy boeken

Zoek in artikelen