Sexy fantasy boeken

Vele vrouwen hebben series zoals Vijftig Tinten Grijs van E.L. James verslonden. Er zit een goede dosis seksualiteit in verwerkt en dat ontbreekt bij veel fantasy boeken. Maar eigenlijk is het best leuk om sexy fantasy boeken te lezen waarin de erotiek tijdens het lezen van de bladzijden afspat! Daarom hebben wij voor de vrouwen die houden van fantasy boeken met een goede dosis seksualiteit erin een rijtje gemaakt met sexy fantasy boeken!

1. Middernacht - Lara Adrian

We trappen ons artikel met sexy fantasy boeken af met de Middernacht serie van Lara Adrian. Gabrielle Maxwell is een avondje aan het stappen als ze oog in oog komt te staan met een hele knappe vreemdeling. Heel even staat haar wereld stil. Gabrielles diepste fantasieën en gevoelens komen naar boven, maar het volgende moment is de knappe vreemdeling alweer verdwenen. Ze volgt hem naar buiten en treft een bloedbad aan, dat is aangericht door wilde vampiers. Ook Gabrielle is bijna het slachtoffer, maar dan redt de vreemdeling haar. Hij blijkt Lucan Thorne te zijn. Hij is de leider van de Broederschap, een elitegroep onsterfelijken die de mensheid beschermt tegen het groeiende gevaar van de wilde vampiers. Niet alleen Gabrielle is verliefd, Lucan verlangt ook naar haar op een manier die hij in zijn negenhonderdjarig bestaan niet voor mogelijk had gehouden! Maar met de eindstrijd in het verschiet, kan Lucan zich eigenlijk niet binden aan een sterfelijke vrouw. Maar als Gabrielle het doelwit wordt van zijn vijanden, heeft hij geen keus...

Bekijk de recensies van de Middernacht serie HIER.

sexy fantasy boekenBron: Luitingh Sijthoff

2. Eerste steen rechts - Darynda Jones

De tweede serie in ons rijtje met sexy fantasy boeken is de serie van Darynda Jones! Charley Davidson heeft een wel erg apart beroep: ze begeleidt de doden naar het hiernamaals. Maar alleen als zij daar klaar voor zijn. Meestal hebben de geesten nog onafgemaakte zaken waardoor ze nog even op aarde blijven (zoals degenen die zijn vermoord). Via de geesten kan Charley er achterkomen hoe de moordernaar eruitziet of waar de moord is begaan. Maar de laatste tijd is er nog iets anders aan de hand in Charleys leven: regelmatig krijgt ze in haar dromen erotisch bezoek van een wel heel knappe jongen. Wat hij met haar doet is met geen pen te beschrijven. Wie is deze jongen? En is hij dood of levend?

Bekijk de recensies van deze sexy fantasy boeken HIER.

Sexy fantasy boekenBron: Luitingh Sijthoff

3. True Blood - Charlaine Harris

Natuurlijk mag de True Blood serie van Charlaine Harris niet missen tussen de sexy fantasy boeken! Sookie Stackhouse is een serveerster en kan gedachten lezen. Dit is soms natuurlijk erg vermoeiend, maar het kan ook handig zijn! En dan komt er een nieuwe man naar het dorp, Bill Compton. Sookie raakt helemaal in de ban van hem. Alleen is er een klein probleempje: ze kan zijn gedachten niet lezen! En ze zou nou juist zo graag meer over hem te weten komen, zeker omdat hij erg griezelige vrienden heeft. Als een van Sookies collega’s wordt vermoord, denkt iedereen dat Bill de dader is. Er wordt zelfs gefluisterd dat Sookie weleens zijn volgende slachtoffer zou kunnen worden.

Bekijk alle sexy fantasy boeken van True Blood en een aantal recensies HIER.

Sexy fantasy boekenBron: Luitingh Sijthoff

4. Mercy Thompson - Patricia Briggs

De Mercy Thompson serie van Patricia Briggs mag zichzelf ook onder de sexy fantasy boeken scharen! Mercy Thompson wil niks liever dan een normaal leven leiden, met een eigen garage, haar kat en haar vrienden. Alleen is Mercy niet zo gewoon, ze kan zichzelf in een coyote veranderen, haar buurman is een weerwolf en ook tussen haar vrienden bevinden zich vampiers en fae.. Dus als een van haar vrienden bedreigd wordt door een groepje schimmige figuren die uit lijken te zijn op geweld, steekt Mercy daar een stokje voor - maar de situatie blijkt een stuk explosiever dan ze had gedacht...

Lees al onze recensies over deze serie HIER.

Sexy fantasy boekenBron: Uitgeverij De Fontein

5. Game of Thrones - George R.R. Martin

De meesten kennen deze serie wel van de TV en het kan er soms behoorlijk stout aan toe gaan. Dat geldt ook voor de boeken en daarom staat de serie van George R.R. Martin ook tussen de sexy fantasy boeken. Het Lied van IJs en Vuur vertelt de liefdes, de levens en de ambities van de families Baratheons, de Lannisters, de Starks en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken. Deze serie zit vol met intriges waar je ontzettend lang van kunt genieten!

Bekijk alles van George R.R. Martin en een aantal recensies HIER.

Sexy fantasy boeken
Bron: Luitingh Sijthoff

Welke sexy fantasy boeken heb jij weleens gelezen?

Lees ook: 8 sexy boekenseries

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen