Valentijnstipparade

Love is in the air… Op 14 februari is het Valentijnsdag – de dag van de liefde en de romantiek. Een dag voor geliefden om te laten weten hoe gek ze op elkaar zijn of een speciale gelegenheid om een goede vriend of vriendin in het zonnetje te zetten. Ga jij met je lover een romantische avond tegemoet? Of besteed jij je Valentijnsdag moederziel alleen met een gebroken hart? Of wordt het juist een vriendinnenavond als ode aan de liefde? Chicklit.nl heeft speciaal voor Valentijnsdag een tipparade samengesteld met de meest romantische boeken- en dvd-tips!

Boekentips

Heb jij zin in een romantische chicklit om lekker in weg te duiken op Valentijnsdag? Dan zijn de volgende boekentips misschien iets voor jou!

Geknipt voor jou Geknipt voor jou
Chantal van Gastel

Uiteraard mag het Boek van het Jaar 2010 niet ontbreken in deze Valentijnstipparade: een sexy en sprankelend liefdesverhaal over een jonge, ambitieuze modeontewerpster en een getrouwde man...
Rozen Rozen
Leila Meacham

Rozen is een ontroerend, goed geschreven en heerlijk boek voor bij de thee en chocolade en daarmee dus uiterst goed leesvoer voor een eenzame Valentijnsdag...
 
Diva’s in Las Vegas Diva''s in Las Vegas
Belinda Jones

Belinda Jones combineert in haar schrijfwerk authentieke chicklit-ingrediënten met een diepere onderlaag. En dat maakt Diva''s in Las Vegas een avontuurlijk en romantisch Valentijnsboek!
De smaak te pakken De smaak te pakken
Jill Mansell

Boek van de maand - De smaak te pakken - mag natuurlijk niet ontbreken in de maand van de liefde. Na het lezen van de eerste pagina heb je gegarandeerd meteen de smaak te pakken van Jill Mansell!
 
Ik hou van New York Ik hou van New York
Lindsey Kelk


New York. Big Apple. Welke plek is er beter om over je gebroken hart heen te komen? Angela Clarke pakt het eerste vliegtuig naar New York als ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw....

Chick Flicks
Ben je van plan om een lekkere zwijmelfilm te gaan kijken met je lover, je vriendinnen of gewoon alleen? De volgende tips zijn zeker het bekijken waard!

Valentine Valentine''s Day
Met o.a. Patrick Dempsey en Ashton Kutcher


Als eerste tip kan de dvd Valentine''s Day natuurlijk niet ontbreken in de lijst van Valentijnstips! Deze film gaat over liefde, vriendschap en onverwachte gebeurtenissen. De film heeft een cast om van te smullen, met topacteurs als Patrick Dempsey, Anne Hathaway, Ashton Kutcher en nog vele anderen.
The Proposal The Proposal
Met o.a. Sandra Bullock en Ryan Reynolds


In The proposal is het niet alleen smullen geblazen; de romantiek én humor spat van het scherm af, wanneer boss from hell Margaret haar werknemer dwingt om met haar te trouwen, zodat haar visum kan behouden.
 Eat Pray Love Eat Pray Love 
Met o.a. Julia Roberts en Javier Bardem


Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Oftewel: eten, bidden en beminnen...
 Letters to Juliet Letters to Juliet
Met o.a. Amanda Seyfried


Romantiek ten top: Letters to Juliet is een heerlijke zwijmelfilm! Een ode aan Shakespeares''s Romeo & Julia - het beroemdste liefdesverhaal ooit.
The Ugly Truth The Ugly Truth
Met o.a. Katherine Heigl en Gerard Butler


Tot slot, een laatste tip: The Ugly Truth is een heerlijke film voor een gezellig meidenavondje of een romantisch avondje met je lief over de lelijke waarheid van de liefde. Hoewel, lelijk? In ieder geval niet lelijk om naar te kijken...

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen