• onze waardering

Ik ben nog niet klaar met jou! RECENSIE

Eigenlijk had ik geen idee wat ik kon verwachten van Ik ben nog niet klaar met jou! van Conny Regard. Ik kende de schrijfster niet, en met de donkere kaft en bijna dreigende titel zou het ook wel eens een heel grimmige Chicklit kunnen gaan worden. Maar dat laatste bleek niet waar en deze schrijfster ga ik onthouden: Ik ben nog niet klaar met jou! is een van de leukere Chicklits die ik de afgelopen tijd gelezen heb.

Vanaf het moment dat Jasmijn en Alex elkaar voor het eerst zien in Las Vegas, zijn ze onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Ze besluiten meteen te trouwen, maar terug in Nederland kan Jasmijn niet aarden in haar rol als getrouwde vrouw. Ze ontvlucht haar leven met Alex, maar ontdekt dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt ze naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet ze haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet en hij van haar wil scheiden om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze er alles voor over heeft hem en hun dochter terug te krijgen.

Ondanks dat de vlotte schrijfstijl je meteen in zijn greep heeft, vroeg ik me de eerste paar hoofdstukken wel even af waar dit heen zou gaan. Jasmijn wordt in het begin namelijk in elk nieuw hoofdstuk compleet verward wakker na weer een wilde nacht. Wie Voor ik ga slapen van SJ Watson heeft gelezen, weet wat dat kan betekenen… Maar vanaf het moment dat Jasmijn alcohol en drugs afzweert en besluit naar Nederland te gaan om haar man en kind terug te krijgen, komt het verhaal echt op gang.

Ik ben nog niet klaar met jou! bevat een aantal leuke personages met wie je graag mee wilt leven, ondanks dat je al snel wel kunt bedenken hoe het verhaal waarschijnlijk af zal lopen. Om hen vergeef je de schrijfster ook dat het verhaal hier en daar een tikje ongeloofwaardig is. Regard wint haar lezers voor zich met haar vlotte pen, humor - waar ik hardop om moest lachen - en romantiek zoals het een goede Chicklit betaamt, waarbij ze ook een steamy sexscène niet schuwt. Na de laatste pagina zullen velen met mij zeggen: Conny Regard, ik ben nog niet klaar met jou!

Ben jij ook nog niet klaar met de boeken van Conny Regard?

Ik ben nog niet klaar met jou!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Winnen: Sims 4 Ecologisch Leven, Weerwolven en Eiland leven

 • Dit is Brandy als Cinderella in Disney's Descendants: The Rise of Red

 • Dit zijn de eerste beelden van 'To All The Boys' spin-off 'XO, Kitty'!

 • Officiële trailer Queen Charlotte: A Bridgerton Story is nu te zien!

 • Recensie: The Last of Us

Gerelateerde artikelen

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

 • De feiten over daten in de bioscoop!

Zoek in artikelen