• onze waardering

Recensie: Make up. My Story RECENSIE

Van MAC Cosmetics tot de Fashion Weeks, Elke Willemen draait als make-up artieste al jaren mee aan de absolute top. Maar in 2012 eiste haar fascinerende en tegelijk hectische leven zijn tol. Elke kreeg een burn-out. Toch betekende dit voor haar niet het einde, maar juist het begin van een nieuwe fase in haar leven, waarin ze opzoek ging naar rust en evenwicht. In het boek Make up. My Story legt Elke uit hoe jij jouw zoektocht naar je eigen schoonheid en kracht kunt aanpakken. Make-up is niet enkel een laagje verf op je gezicht, het heeft ook de kracht om je goed te doen voelen, van binnen en van buiten.

Huismoeders, carrièrevrouwen  en  studenten: Make up. My Story heeft voor ieder wat wils. Je hoeft geen beauty-expert te zijn om met de tips van Elke Willemen aan de slag te gaan, want alles staat stap voor stap uitgelegd. Het eerste hoofdstuk gaat over het vinden van je innerlijke schoonheid. Wat is echte schoonheid? En hoe leer je om van jezelf te houden? Op al deze vragen geeft Elke een uitgebreid antwoord aan de hand van haar eigen verhalen en ervaringen. Zo heeft Elke veel balans gevonden in het beoefenen van yoga. In het boek zijn dan ook verschillende yoga- en ademhalingsoefeningen terug te vinden.

De rest van het 234 pagina’s tellende boek bestaat voornamelijk uit make-upgeheimen, leuke weetjes, handige tips en interviews met inspirerende vrouwen. Ook vertelt Elke je alles over de backstage geheimen van de Fashion Weeks. Wist je bijvoorbeeld dat er regelmatig modellen in slaap vallen in de make-upstoel? En dat sommige outfits pas een paar minuten voor ze geshowd moeten worden af zijn? Het leven achter de catwalk is dus toch niet zo glamorous als het lijkt.

Make up. My Story is zeker een ‘must-read’ voor alle vrouwen. Want welke vrouw wil er nou niet weten hoe ze er in 1 minuut uit kan zien als een echte beauty? Daarnaast is het boek een plaatje om naar te kijken. De teksten in het boek worden versterkt door de prachtige foto’s van fotograaf Tom Vandewelle. Hij verdient zeker een compliment voor zijn prachtige werk.

Nog een tip voor alle vrouwen die vandaag last hebben van een vermoeide blik… Probeer eens rode lippenstift. Zo wordt de aandacht van je vermoeide ogen verplaatst naar jouw mooie rood gestifte lippen!

Make up my story

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Find your inner and outer beauty


  Make-up is niet gewoon een laagje verf op je gezicht. Neen, mooie make-up geeft juist een boost aan je persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Zet jouw pluspunten in de kijker en voel je mooi. Want echte schoonheid zit vanbinnen. Goed in je vel zitten is heel belangrijk. Als je je goed voelt, zie je er ook goed uit. En vice versa. Make-up heeft de kracht om je te doen stralen, zelfs wanneer je je wat moe of down voelt. In haar boek verklapt Elke haar beauty, feelgood en make up secrets, geeft ze ons een blik achter de schermen van de Fashion weeks en helpt ze je bij het vinden van je innerlijke schoonheid. Met tal van looks voor elke gelegenheid, make-up tips & tricks en behind-the-scenes verhalen.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

 • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

 • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

 • Cumulus - Neal Shusterman

 • Een huwelijk in het Duincafé - Debbie Johnson

Gerelateerde artikelen

 • Komt wel goed - Rudie Verbunt

 • Recensie: De meisjeskleedkamer

 • Recensie: Een dame in Kislovodsk

Zoek in artikelen