• onze waardering

Recensie: De wereld rond in 10 jaar - de beste tips en trips uit 10 jaar 3 op reis RECENSIE

Tien jaar 3 op reis. Er is geen betere reden te bedenken om al die mooie reizen te bundelen in een boek. Tien jaar lang de meest prachtige, verre, avontuurlijke en indrukwekkende reizen, dat levert veel kennis op, kennis die de crew van 3 op reis in dit boek maar wat graag met je deelt. Eva Munnik bundelde dit alles tot een handzame en complete gids: De Wereld Rond in 10 Jaar – de beste tips & trips uit 10 jaar 3 op reis.

Er zullen niet veel mensen zijn die nog nooit een aflevering hebben gezien van het populaire programma 3 op reis. Het programma dat zich kenmerkt door inspirerende reisverslagen, gemaakt door een enthousiast en bevlogen team. Iedere zondagavond een half uurtje voor de buis meereizen naar de meest prachtige bestemmingen. De ultieme ontspanning. Die ontspanning is er nu dus ook in boekvorm. In diverse hoofdstukken neemt Eva Munnik je mee de wereld rond. Hoofdstukken met titels als Jetlagwaardige Bestemmingen, Skyline-Trips en Om de Hoek, boordevol tips (over slapen, vervoer, etiquette, uitgaan, eten en drinken) en weetjes over de betreffende bestemmingen. De hoofdstukken worden allen vergezeld door een overvloed aan magnifieke kleurenfoto’s, die het geheel nog eens extra tot leven brengen.

Tussen de hoofdstukken vind je naast diverse top 10 lijstjes - zoals 10 gekke weetjes en 10 indrukwekkende uitzichtpunten, verhalen en anekdotes van huidige en voormalig presentatoren zoals Floortje Dessing, Geraldine Kemper en Chris Zegers. In hun verhalen tref je die zo kenmerkende passie en enthousiasme voor het reizen. Lees je het in de afleveringen op tv duidelijk in hun ogen, in De Wereld Rond in 10 Jaar – de beste tips & trips uit 10 jaar 3 op reis spat diezelfde passie van de pagina’s. Pure liefde voor reizen en oprechte interesse in andere culturen. Geen gelikte succesformule bedacht op een BNN-kantoortje, maar een passie die komt vanuit de makers zelf. Dat is de heilige graal van 3 op reis. Dit boek is gemaakt om te inspireren, om je kennis te laten maken met wat de wereld op het gebied van reizen allemaal te bieden heeft. Wat te doen of wat juist te vermijden, wat te eten of misschien maar beter af te slaan. Of je nu een droomreis aan het plannen bent, een fijne vakantie opnieuw wilt beleven of liever vanaf de bank meereist, dit ruim driehonderd pagina’s tellende boek is je perfecte reisgezel die je alle informatie en een overvloed aan tips geeft om jouw trip onvergetelijk te maken.

De Wereld Rond in 10 Jaar – de beste tips & trips uit 10 jaar 3 op reis is een mooie kroon op tien jaar 3 op reis. Inspirerend, toegankelijk, vlot en met veel enthousiasme geschreven. Een must-have voor de diehard fan en een aanwinst voor iedere (reis)boekenliefhebber. Naar de andere kant van de wereld, of een stedentrip net over de grens: dit boek hoort in je koffer.

De wereld rond in 10 jaar

 • Auteur:

  Eva Munnik
 • Verschenen:

  7 februari 2017
 • Uitgave:

  ISBN 9789022579831
  Uitgever Boekerij
  288 pagina's
 • Uitgever:

  Boekerij
 • Genre:

  Reizen
 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Van een camperreis door de woestijn van Nevada naar het festival der festivals Burning Man tot de verlaten hoogvlaktes van Mongolië of de buitenwijken van Parijs: tien jaar 3 op Reis geeft genoeg inspiratie voor een leven lang reizen. Het tienjarig jubileum van het programma wordt gevierd met een boek met daarin het allerbeste, mooiste en gekste uit het veelbekeken BNN-programma. Van de hotste wereldsteden tot slipperbestemmingen, maar ook een weekendje weg in Europa. Presentatoren als Sebastiaan Labrie, Chris Zegers, Floortje Dessing en Geraldine Kemper vertellen hoe zij deze reizen hebben beleefd en geven insidertips. 

Meer info

Nieuwste artikelen

 • 7 redenen waarom Disney films niet alleen leuk zijn voor kinderen

 • Alle Beauty and the Beast films door de jaren heen

 • Deze personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

 • De leukste vampier boeken

 • Populaire boeken die in juli 2021 verschijnen

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: De Melkfabriek

Zoek in artikelen