• onze waardering

Recensie: Sea Breeze 2 - Alleen voor haar RECENSIE

Recensie: Sea Breeze 2 - Alleen voor haar - Abbi Glines

Wanneer Marcus in het appartement van Cage komt te wonen, ontmoet hij de onweerstaanbare Willow, oftewel Low. Low is een goede vriendin van Cage, en Cage heeft altijd gezegd dat hij met Low gaat trouwen. Low heeft geen romantische interesse in Cage, maar zij begint dit wel te krijgen voor Marcus. En Marcus ook voor haar. Echter komt Marcus uit een heel andere wereld. Het rijkeluisleventje waar hij in is opgegroeid, is heel anders dan de moeilijke jeugd die Low heeft gehad. Zouden deze twee het toch met elkaar kunnen vinden, zelfs wanneer Cage op de loer ligt om Low op te vangen als het niet goed gaat?

Alleen voor haar is het tweede deel van de Sea Breeze-serie van Abbi Glines. Dit deel volgt Marcus Hardy, die we nog kennen van het eerste deel van deze serie. In het eerste deel van de serie, Adem, verloor Marcus de strijd om het hart van Sadie met de populaire popster Jax Stone. Marcus is een jongen met een hart van goud, dus als lezer gun je hem alle liefde van de wereld. Helaas mocht dat in het vorige deel niet zo zijn, maar in Alleen voor haar ontmoet hij Low. En de liefde die hij voor Low voelt, is niets vergeleken met wat hij voor Sadie voelde.

Ik vind het knap dat Abbi Glines, na zo veel liefdesverhalen geschreven te hebben, het liefdesverhaal van Marcus en Low uniek te maken. Beiden komen zij uit verschillende werelden. Daarbij is het moment dat deze twee elkaar ontmoeten niet ideaal. Naast het feit dat Low een zware jeugd heeft meegemaakt, gaat de vader van Marcus vreemd met iemand van zijn werk. Beiden kunnen zij dus zeker wat liefde gebruiken, maar moeten zij ook met de gebeurtenissen van hun eigen leven dealen. Maar toch kan je bij Alleen van haar verwachten dat de liefde van de pagina's afspat, op de manier waarop we gewend zijn van Abbi Glines. Niet alleen worden onvoorwaardelijke liefdes beschreven, ook de benodigde seksscènes komen hierbij kijken.

Wat ik een groot pluspunt aan het boek vind, is dat je als lezer op een gegeven moment van je stoel wordt geblazen. Er gaat iets totaal onverwachts, maar totaal logisch gebeuren. Dit moment komt echt heel hard aan, omdat dit ervoor zou kunnen zorgen dat Low en Marcus nooit meer bij elkaar kunnen zijn. Het boek zit dus niet alleen vol met liefde, ook komt te lezer voor een grote plot-twist te staan. Ik kan daar natuurlijk niets over zeggen, omdat ik bang ben dat het boek anders minder voor je zou kunnen uitvallen. Door de plot-twist vond ik het boek namelijk in een klap veel leuker, vooral omdat ik het totaal niet zag aankomen.

De schrijfstijl die in dit boek gehanteerd wordt, is typisch voor de boeken van Abbi Glines. Er wordt gebruik gemaakt van een makkelijke schrijfstijl, en gebeurtenissen worden vlot beschreven. Geen enkel moment krijgt de lezer het idee dat het boek 'dood' komt te liggen, iets wat ik heel fijn vindt. Daarbij blijft het tot het laatste moment spannend of Marcus en Low wel met elkaar zullen eindigen, waardoor het boek mij tot aan de laatste pagina in zijn greep hield.

Alleen voor haar kan je heerlijk laten zwijmelen, ook al hebben de personages aardig wat in hun privé leven waar zij mee te dealen hebben. Ik kan niet wachten op het volgende deel van deze serie!

Dit was de Chicklit.nl recensie van Sea Breeze 2: Alleen voor haar - Abbi Glines

Sea Breeze 2 - Alleen voor haar

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Het is tropisch heet in de kustplaats Sea Breeze. De enige afleiding van de hitte is flirten en alles wat daaruit volgt in dit tweede deel uit de Sea Breeze-reeks van bestsellerauteur Abbi Glines.

  De playboy Cage is eigenaar van een luxe appartement waar het een komen en gaan is van gasten. Het merendeel van hen zijn bloedmooie meisjes met lange benen die nooit langer blijven dan een nacht of twee.
  Als Cage plotseling een nieuwe huisgenoot krijgt in de vorm van Marcus, die zijn liefdesverdriet probeert te vergeten, verandert zijn leven volledig. Vanaf het moment dat Marcus bij hem woont, is er iemand te gast die hij maar niet kan vergeten.

  Willow - Low voor vrienden - is het meisje met wie Cage wil trouwen, dat weet hij zeker. Maar ze zijn als dag en nacht, en Marcus begrijpt niet hoe Low het losbandige leven van Cage kan uitstaan. Wat ze eigenlijk nodig heeft is een echte man, iemand die knap én verstandig is, zoals Marcus. Maar algauw komen Cage, Marcus en Low erachter dat een driehoeksverhouding heel snel heel ingewikkeld kan worden.

Meer info

Toegevoegd door:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • Abbi Glines boeken series

 • Perfecte zomer

 • De Vincent Boys: Gevaarlijk spel

 • Recensie: Bijna verliefd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen