• onze waardering

Recensie: Royal Love RECENSIE

Recensie: Royal Love – Geneva Lee

Royal Love is het derde deel in de Royal-reeks geschreven door Geneva Lee. Een gewoon Amerikaans meisje gaat trouwen met de kroonprins van Engeland. Na alle tegenslagen in de vorige twee boeken zijn Clara en Alexander eindelijk samen en klaar om in het huwelijksbootje te stappen om een lang en gelukkig leven te leiden. Wat kan er nu nog misgaan? Niets, toch? Helaas denkt niet iedereen daar hetzelfde over en lijkt de happily ever after verder weg dan ooit. Alexander laat Clara echter niet zomaar gaan en vecht om hun sprookje toch uit te laten komen.

Royal Love is een boek voor fans van onder andere E.L. James, Jessica Clare en Maya Banks. Het zal dus geen verrassing zijn dat ook dit boek, net als zijn twee voorgangers, vol zit met sexy en spannende scènes. Waar sommige spannende boeken zijn opgebouwd in sexy scènes met het verhaal als opvulling slaagt Geneva Lee erin om het tegenovergestelde te doen. Clara en Alexander houden er een gezond en gevarieerd seksleven op na maar dit is niet de basis voor hun relatie of het verhaal. Houd je niet zo van uitgebreid beschreven erotische scènes dan is dit helaas niet het boek voor jou. Lees je wel graag een stout boek dan kun je Royal Love ook zeker waarderen. Je zult misschien wel wat overeenkomsten zien tussen dit boek en andere stoute boeken zoals die van de eerdergenoemde schrijfsters, maar afhankelijk van je voorkeur hoeft dit niet storend te zijn.  

Clara en Alexander staan aan de vooravond van hun bruiloft en zoals altijd is er nog één laatste uitdaging dat het koppel moet overwinnen. Ben je bekend met dit genre zal het boek je zeker niet verrassen en volgt het een standaard plot. Geneva Lee schrijft Clara als een sterke vrouw die vecht voor de mensen waar ze van houdt en waar ze in gelooft. Een vrouw die bij haar principes blijft is in dit genre altijd leuk en verfrissend om te lezen. Ze laat zeker niet over zich heen lopen. Alexander is een dominante man die graag de touwtjes in handen heeft en alles zal doen om ervoor te zorgen dat hij Clara niet kwijtraakt. Dit gegeven is natuurlijk niet vernieuwend en redelijk standaard in romantische verhalen. Omdat Alexander zowel kroonprins van Engeland als prins van Cambridge is, kun je soms ineens denken aan prins William. Dit kan misschien een wat minder sexy plaatje opleveren.

Hou je van een spannend boek met flink wat erotica dan is dit boek zeker een aanrader. Zorg er wel voor dat je deel 1 en 2 eerst gelezen hebt want beschrijvingen in deel 3 pakken terug op gebeurtenissen uit de voorgaande boeken. Het boek op zich is er een van dertien in een dozijn maar dat hoeft de pret zeker niet te drukken. Zoek je naar een boek dat lekker wegleest op bijvoorbeeld het strand, een bedje aan het zwembad of gewoon lekker in je achtertuin met een koud drankje? Dan is Royal Love van Geneva Lee zeker een aanrader!

Recensie: Royal Love – Geneva Lee

Royal 3 - Royal Love

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (2 stemmen)
  • Omschrijving:

    Het derde deel in de verleidelijke Royal-serie, voor de vele fans van Maya Banks, E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare

    Een gewoon Amerikaans meisje trouwt met een Engelse prins... waar hebben we dat eerder gehoord?!

    Terwijl alles hen juist uit elkaar lijkt te drijven, vecht Alexander voor Clara's liefde. Ze is van hem, ze hoort bij hem: met lichaam, hart en ziel. Clara vindt kracht en geborgenheid bij hem. Maar toch voelt ze altijd dat er een dreiging om hen heen hangt, een donkere schaduw die elk moment hun geluk kan verduisteren. Ze dacht dat trouwen met Alexander de oplossing zou zijn, en dat ze precies wist wat ze daarna kon verwachten. Maar ze had het mis.

     

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Veertien dagen - Margaret Atwood & Douglas Preston

  • Woorden van Timo - Tialda Hoogeveen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen