• onze waardering

Yoga Girl 7: Verlicht verlangen – Audrey Carlan RECENSIE

Recensie: Yoga Girl 7: Verlicht verlangen – Audrey Carlan

Luna Marigold is de trotse eigenares van Lotus House Yoga, de succesvolle yogastudio die zij van haar moeder heeft geërfd. De studio is op dit moment het allerbelangrijkste in haar leven en Luna’s wereld stort dan ook in als zij een ontruimingsbevel krijgt. Achter dit bevel zit de knappe, maar arrogante projectontwikkelaar Grant Winters. Niet alleen voor het grote geld, maar ook om zijn vader tevreden te stellen, wil hij in de straat waar de yogastudio staat luxeappartementen bouwen.

Grant wordt echter aan het twijfelen gebracht als hij de strijdlustige, beeldschone Luna leert kennen. Ze sluiten samen een deal: Luna krijgt een half jaar de tijd om Grant ervan te overtuigen om niet door te gaan met zijn plan en in ruil daarvoor moet zij hem vergezellen bij zakelijke gelegenheden. Beiden leren een heel nieuwe wereld kennen, die hen meer gaat geven dan ze van te voren hadden gedacht.

Yoga Girl 7: Verlicht verlangen is het laatste deel in de Yoga Girl-serie van Audrey Carlan. De serie is leuk om te lezen en origineel gebracht, vooral door de verhaallijnen van de hoofdpersonages te koppelen aan yoga, maar na zeven delen is het wel goed zo. De verhalen zijn in de laatste delen niet meer zo interessant als in de eerste delen, omdat je als lezer ondertussen het klappen van de zweep kent.

Het zevende en laatste deel draait om Luna Marigold, de eigenares van Lotus House Yoga. Als lezer heb je haar in de voorgaande delen al voorbij zien komen en het was dus wachten op haar eigen verhaal. Luna is een leuk, fris hoofdpersonage. Ze gelooft in het goede van de mens en is geliefd bij iedereen, waardoor ze een grote vriendenkring heeft. Ze is de tegenpool van Grant Winters. Hij is een echte zakenman. Hard, recht door zee en arrogant. Vrienden zijn met iemand is hem vreemd. Hij komt er na de ontmoeting met Luna dan ook al snel achter dat zij zijn leven compleet kan veranderen, maar dan moet hij dat wel toelaten.

Door de deal die Luna en Grant sluiten, ontstaat er een leuke dimensie in het verhaal. De twee spreken namelijk af dat Grant yogalessen gaat volgen, terwijl Luna hem vergezelt bij zakelijke gelegenheden. Het is leuk om van beide werelden iets te lezen. In eerste instantie begrijp je Luna volkomen, maar omdat je ook een kijkje in het leven van Grant krijgt, ga je ook zijn situatie begrijpen. Dat is goed gedaan door Audrey Carlan. Ook is het erg leuk dat in Yoga Girl 7: Verlicht verlangen alle koppels uit de vorige delen voorbij komen, vooral omdat dit het laatste deel is.

In Yoga Girl 7: Verlicht verlangen haalt Audrey Carlan nog één keer alles uit de kast wat betreft yoga, erotiek en romantiek. Met haar heerlijke, vlotte schrijfstijl sla je ook de bladzijdes van dit deel in een rap tempo om. Wat een heel leuke toevoeging is, vooral voor de trouwe lezer, is dat aan het einde van Yoga Girl 7: Verlicht verlangen over alle koppels wordt verteld hoe het met hen gaat en wat hun toekomstplannen zijn. Op die manier sluit Audrey Carlan de Yoga Girl-serie perfect af.

Recensie: Yoga Girl 7: Verlicht verlangen – Audrey Carlan

Yoga girl 7 - Verlicht verlangen

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Deel 7 van de Yoga Girl-serie

    Luna's wereld stort in op de dag dat ze een ontruimingsbevel krijgt voor Lotus House Yoga. De yogaschool is voor Luna niet zomaar een bedrijf; sinds ze de school erfde van haar moeder, draait haar hele leven om yoga. Het is het centrum van haar universum, en het is haar missie om met haar lessen harmonie en goedheid te verspreiden. Nu is de knappe maar onmogelijk arrogante projectontwikkelaar Grant Winters haar enige kans op redding. Hij is degene die luxeappartementen wil bouwen waar nu haar yogaschool staat; hem moet ze zien te overtuigen haar zaak te sparen.

    Als ze vol strijdlust zijn kantoor binnenstormt, lijkt Grant bereid te zijn naar haar te luisteren. Ze sluiten een deal: hij zal de moeite nemen om de yogaschool te bezoeken en wat lessen te volgen, zodat Luna hem wellicht van het nut ervan kan overtuigen. In ruil daarvoor moet zij een aantal keren zijn date zijn bij chique zakendiners en belangrijke gelegenheden in zijn wereld van het snelle geld. Beiden moeten ver uit hun comfortzone komen, en ze ontdekken dat het hart zich weinig aantrekt van zakelijke deals.

     

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen