• onze waardering

Oneerbaar voorstel & berucht gezelschap - Natalie Rabengut RECENSIE

Recensie: Oneerbaar voorstel & berucht gezelschap - Natalie Rabengut

'Oneerbaar voorstel' en 'berucht gezelschap' zijn de eerste twee delen van de serie Bobbi's bedtime Stories. Beide verhalen gaan over jonge vrouwen die gewild en ongewild te maken krijgen met aantrekkelijke dominante mannen. Waar Marlene een sekscontract moet ondertekenen om iets voor elkaar te krijgen, wordt Jennifer onverwachts verliefd op een seks god.

Bobbi's Bedtime Stories is de nieuwe serie erotische boeken van Uitgeverij Luitingh-Sjithoff. 'Verhalen met veel hoogtepunten en een happy end.'  Aldus de uitgeverij. De verhalen zijn geschreven door Natalie Rabengut en zijn speciaal geselecteerd door Bobbi Eden. Met een love letter begeleidt Bobbi Eden de verhalen. Iedere maand verschijnt er een nieuw erotisch e-verhaal en aan audio uitgave. De verhalen worden per twee gebundeld in een boek.

Doordat de verhalen zijn geselecteerd door Bobbi Eden, brengt het boek bepaalde verwachtingen met zich mee. Zo verwachtte ik onder andere hete seksscenes die zouden zorgen voor de benodigde spanning.

Oneerbaar voorstel & berucht gezelschap van Natalie Rabengut zijn twee korte verhalen die je zo uit hebt gelezen. De noemer 'bedtime stories' is dus zeker van toepassing. 'De serie bestaat uit erotische boeken waarin het ook echt om het verhaal gaat' aldus Bobbi Eden.

Na het lezen van oneerbaar voorstel & berucht gezelschap kan ik me er niet in vinden dat het bij de erotische boeken ook echt om het verhaal draait. Daarvoor zijn de verhalen te kort en is het te vluchtig geschreven. Dat is jammer, want de verhalen hebben zeker potentie als ze beter worden uitgewerkt. De verhalen die nu in het boek te lezen zijn, zijn erg vlak, inhoudsloos en kennen weinig diepgang.

 De love letter van Bobbi Eden is leuk bedacht, maar zorgt er wel voor dat je na het leven van de brief weet hoe het verhaal gaat eindigen. Dat maakt de verhalen erg voorspelbaar. Voor een erotische roman vond ik de seksscenes erg tegenvallen. Het is niet dat je er een bepaalde spanning bij voelt. Dus in dat opzicht is het boek niet geslaagd.

Het enige positieve aan dit boek is dat de schrijfstijl wel fijn is. Dit zorgt ervoor dat je zo door het boek heen vliegt.

Oneerbaar voorstel & berucht gezelschap van Natalie Rabengut zijn twee korte verhalen zonder enige vorm van inhoud maar waar je wel doorheen vliegt door de gemakkelijke en verleidelijke tekst. De verwachtingen die het boek met zich meebrengt worden niet waargemaakt. Als je op zoek bent naar een erotisch boek met een verhaal, dan zou ik verder zoeken.

Recensie: Oneerbaar voorstel & berucht gezelschap - Natalie Rabengut

Bobbi's Bedtime Stories 1 & 2 - Oneerbaar voorstel & Berucht gezelschap

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Oneerbaar voorstel
    In een poging haar zus te helpen, raakt Marlene verwikkeld in een gepassioneerde relatie met Andreas. Zijn aantrekkingskracht is waanzinnig, maar hij verbergt iets voor haar…
    Berucht gezelschap
    Als de jonge geschiedenisstudente Jennifer de buitengewoon aantrekkelijke Gabriel ontmoet, lijkt haar leven perfect. Totdat ze het familiegeheim van Gabriel ontdekt. Wat voor soort spel speelt Gabriel met haar?

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen