• onze waardering

Verlies me. Niet. - Laura Kneidl RECENSIE

Recensie: Verlies me. Niet. - Laura Kneidl

Let op! Wanneer je het vorige deel, Raak me. Niet, niet hebt gelezen, kan deze recensie spoilers bevatten!

Het eerst deel van deze tweedelige serie, Raak me. Niet., eindigde met een superspannende cliffhanger. In Verlies me. Niet. gaat het verhaal van Sage en Luca verder. Sage heeft een aantal zware jaren gehad, waardoor ze niet echt gelukkig was. Tot ze Luca leerde kennen. Dankzij Luca durft ze zich open te stellen voor het leven en de liefde. Maar dan haalt haar verleden haar in. Sage durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van Luca. Maar hij geeft niet zomaar op...  

Na het lezen van het eerste deel van deze serie, moet je het tweede deel eigenlijk meteen klaar hebben liggen! Het eerste deel eindigt met een super spannende cliffhanger. Laura Kneidl heeft een prettige, meeslepende schrijfstijl, dus je zit al snel weer helemaal in het verhaal. Ondanks het spannende einde van het eerste deel, duurt het even voor het tweede deel op gang komt. In het vorige deel waren Sage, Lucas, April en Megan belangrijke personages, in dit deel draait het echt voornamelijk om Sage en Lucas. 

Sage en Luca blijven weer veel om elkaar heen draaien. Door de prettig geschreven hoofdstukken en dialogen zie je dit echt helemaal voor je en wil je steeds door blijven lezen om te zien hoe het afloopt. De ontwikkeling van Sage komt hierin heel mooi naar voren, zo gaat ze bijvoorbeeld in groepstherapie. Je ziet haar karakter gedurende het boek steeds meer veranderen. Laura Kneidl beschrijft veel dingen erg concreet, zodat je als het ware in Sage haar hoofd kunt kijken. Hierdoor leef je helemaal met haar mee, ook op de wat spannendere momenten.

Aan het einde van het boek gaat alles ineens in een stroomversnelling. Dit had nog wel iets langer mogen duren. Hoewel aan het einde van het boek veel puzzelstukjes op z'n plek vallen, blijven er ook nog een aantal vragen onbeantwoord. Hoe loopt het bijvoorbeeld af met Megan en Connor?

Raak me. Niet. en Verlies me. Niet is een prachtige duologie! Laura Kneidl zorgt ervoor dat je helemaal in het verhaal zit. De personages zijn goed uitgewerkt, wat er voor zorgt dat je ook helemaal met Sage en Luca meeleeft. Eigenlijk jammer dat de serie maar uit twee delen bestaat, want hiervan wil je nog veel meer lezen!

Recensie: Verlies me. Niet. - Laura Kneidl

Verlies me. Niet.

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    'Verlies me. Niet.' is de zenuwslopende ontknoping van Laura Kneidls tweeluik over Sage en Luca.

    Na de grote cliffhanger in 'Raak me. Niet.' gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, 'Verlies me. Niet.', meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...

    Laura Kneidl brengt met 'Verlies me. Niet.' een mooi einde aan het liefdesverhaal van Sage en Luca.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen