• onze waardering

Onbreekbaar 3: Op gevoel - Lisette Jonkman RECENSIE

Recensie: Onbreekbaar 3: Op gevoel – Lisette Jonkman

Onbreekbaar 3: Op gevoel is het laatste deel van de Onbreekbaar-trilogie van Lisette Jonkman. Na de gebeurtenissen van deel 2 zijn Abby en Ferdi definitief uit elkaar. Daarnaast is Abby in het buitenland druk bezig met haar modellencarrière en heeft ze bijna geen tijd voor een sociaal leven. Ferdi is ondertussen in Nederland Abby niet vergeten en heeft spijt voor wat hij haar heeft aangedaan. Wanneer Abby weer terug in Nederland is heeft ze zelfs weer contact met haar ex Tom. Is er nog een mogelijkheid tot verzoening tussen Abby en Ferdi?

Na drie boeken over Abby en Ferdi gelezen te hebben is het voor de lezer onmogelijk om deze twee geweldige karakters niet in je hart te hebben gesloten. Beide zijn namelijk heerlijke karakters om over te lezen en gedurende de drie boeken heeft Lisette Jonkman zowel Abby als Ferdi heel goed uitgediept. Hierdoor zijn het echt driedimensionale karakters geworden die van de bladzijdes af springen! 

Ondanks dat het er hopeloos uitziet voor Abby en Ferdi kun je als lezer niet anders dan hopen dat de twee toch weer bij elkaar zullen komen. De chemie tussen Abby en Ferdi kwam in de eerdere boeken al goed tot zijn recht en ook in dit deel kun je als lezer weer genieten van de chemie tussen deze twee hoofdpersonages! Hierdoor is de relatie die Abby en Ferdi met elkaar hebben ook zo ontzettend geloofwaardig.

In de eerste twee delen van deze serie kwam al naar voren dat Lisette Jonkman een geweldige schrijfstijl heeft en ook met Onbreekbaar 3: Op gevoel bewijst ze dat weer! Deze auteur weet met zo ontzettend veel humor te schrijven dat je vaak met een glimlach het boek zit te lezen. Door de humor en de fijne, vlotte schrijfstijl heb je het boek zó uit!

Onbreekbaar 3: Op gevoel is een prachtige afsluiter van een geweldige serie geschreven door Lisette Jonkman. Als je het boek hebt dicht geklapt zul je de karakters direct gaan missen. Doordat Lisette Jonkman niet alleen humor en een leuk verhaal, maar ook diepgang in haar boek verwerkt, weet Onbreekbaar 3: Op gevoel echt boven het gemiddelde van het genre feelgood uit te stijgen. Daarom krijgt dit boek 5 hartjes.

Recensie: Onbreekbaar 3: Op gevoel – Lisette Jonkman

Onbreekbaar 3 - Onbreekbaar 3 - Op gevoel

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Abby en Ferdi zijn verleden tijd. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om professioneel model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is. Het verenigingsleven is niet wat hij ervan had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.

  Abby's dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema's. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Recensie: De Jacht - Will Dean

 • Herkomst - Saša Stanišic

 • Het grote voorleesboek over verdwenen sokken - Justyna Bednarek 

 • Moon Tiger - Penelope Lively

 • Dit weten we over Jurassic World 3: Dominion

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

Zoek in artikelen