• onze waardering

Voor altijd de jouwe - Jennifer Probst RECENSIE

Recensie: Voor altijd de jouwe - Jennifer Probst

Voor altijd de jouwe is het derde en laatste deel van de Zomerzussen-serie van Jennifer Probst. Deze serie gaat over de drie Sunshine-zussen die samen een succesvol weddingplanner-bedrijf runnen in Cape May. Na zussen Avery en Bella draait het derde deel om zus Taylor Sunshine. Taylor is bedreven in het organiseren van bruiloften en geniet van de uitdaging om elke bruiloft weer tot een succes te maken. Toch verlangt Taylor ook naar een avontuurlijker leven buiten Cape May. 

Taylor is al jaren bevriend met Pierce Powers. Ze hebben een puur platonische en zeer hechte vriendschap en hebben afgesproken om dit zo te houden. Toch belanden ze na een avondje flink doorhalen samen in bed. Deze actie maakt hun vriendschap complex. Kunnen ze ooit weer terug naar een platonische vriendschap en hun uiteenlopende dromen najagen? Of kunnen ze eigenlijk toch niet zonder elkaar?

Ook in het derde deel van deze serie wordt je meegenomen in een liefdesverhaal van één van de zussen Sunshine. Waar de eerdere verhalen de liefdesverhalen van Avery en Bella vertelden, zijn zij nu naar de achtergrond verdwenen. Ze passeren nog regelmatig in het verhaal, maar Voor altijd de jouwe draait echt om Taylor. 

Taylor is de jongste zus van Bella en Avery en is wat tegendraadser dan haar zussen. Dat uit zich bijvoorbeeld in haar roze haar en piercings. Ook droomt ze niet van een eigen bruiloft of een gezin en kinderen, maar wil ze meer van de wereld zien. Toch schuilt er achter dat stoere uiterlijk een gevoelige vrouw, die je in het verhaal steeds beter leert kennen. Naast Taylor geeft de auteur ook een stem aan Pierce. Hij is een woest aantrekkelijke man en wordt in dit boek neergezet als de ideale man, met een sexy uiterlijk en een goed en meelevend karakter. 

De zomerse affaire tussen Taylor en Pierce zit vol passie en erotiek. Met de nodige twijfel en hoop in het verhaal is dit het perfecte recept voor feelgood. Ook bevat het verhaal een diepere laag: Taylor en Pierce worden door de ontwikkelingen in hun relatie gedwongen goed na te denken over hun toekomst. Wat zijn hun dromen en wie past er in dit plaatje? De twijfel en dilemma's zijn realistisch beschreven door Jennifer Probst. 

Auteur Jennifer Probst heeft een zeer toegankelijke schrijfstijl, die vloeiend leest en past bij deze zomerse feelgood. Op begeven moment zit er iets te veel herhaling in het verhaal: Taylor en Pierce blijven om elkaar heen draaien en vol passie de liefde bedrijven. Dit zorgt ervoor dat het verhaal even blijft hangen. Uiteindelijk volgt een - niet geheel onverwacht - romantisch slot.

Voor altijd de jouwe is een zomerse feelgood roman van auteur Jennifer Probst. Dit soepel geschreven verhaal bevat liefde, passie en twijfel en heeft daarmee alle aspecten van een heerlijk romantisch verhaal.

Recensie: Voor altijd de jouwe - Jennifer Probst

Zomerzussen 3 - Voor altijd de jouwe

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Het derde en laatste deel van een verslavende serie over liefdes aan zee, romantische verwikkelingen en het perfecte vleugje erotiek

    In het schilderachtige strandstadje Cape May runnen drie zussen een exclusief huwelijksbureau om hun klanten de ultieme sprookjesbruiloft te bezorgen. Maar is er voor de zussen zelf ook een happy end weggelegd?

    Taylor Sunshine en Pierce Powers zijn al jaren beste vrienden. Puur platonisch, uiteraard, en vastbesloten dat zo te houden. Maar hun vriendschap komt onder grote druk te staan als Taylor aankondigt weg te gaan uit Cape May. Pierce, geconfronteerd met Taylors aanstaande vertrek, ontdekt bij zichzelf een verlangen naar meer dan alleen maar kameraadschap. Ze sluiten een pact: één zomerse affaire, no strings attached. Aan het eind van de zomer zullen ze dan elk hun eigen dromen najagen. Of komt er een nieuwe droom voor in de plaats?

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen