• onze waardering

Get fit - Frederique Ypenburg & Wendy De Vries RECENSIE

Recensie: Get fit - Frederique Ypenburg & Wendy De Vries

Stop met diëten en start met een nieuwe leefstijl! Het boek belooft dat je met de recepten en het aanleren van dagelijks bewegen, je deze Get Fit Girl methode makkelijk volhoudt en je ideale gewicht zal bereiken. Het is geen streng dieet, niet koolhydraat vrij, niet suikervrij en je hoeft niet eens een stuk taart over te slaan op een verjaardag! Op deze manier hou je het makkelijk vol, zal jij je ideale gewicht bereiken en zal jij je over een tijdje weer 100% fijn voelen in je eigen lichaam. En natuurlijk is deze methode leuk en makkelijk!

Wendy en Frederique zijn samen 65 kilo afgevallen. In het begin van het boek is er een hoofdstuk waarin zij allebei hun verhaal doen. Waarom zijn ze aangekomen, wanneer beseften ze dat de knop om moest en hoe hebben ze dit gedaan? Deze verschillende verhalen zijn inspirerend om te lezen.

Als je het boek open slaat valt op dat de ingrediënten een kolom hebben met verschillende hoeveelheden met een symbool erboven. Verwarrend, dus terug naar het begin van het boek en lezen! Dan wordt er uitgelegd dat er met behulp van een QR-code een berekening gemaakt wordt van je gewicht en naar welk gewicht jij wilt afvallen, je ideale gewicht. Dan krijg je een symbool terug en dat correspondeert met de kolom met hoeveelheden. De caloriecalculator wordt dit genoemd.

Het recepten-gedeelte is verdeeld in vier hoofdstukken met recepten. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. In deze volgorde en zorgt voor een overzichtelijke indeling.

De recepten zijn makkelijk te maken en worden stap voor stap uitgelegd. Het Ontbijttaartje zag er heel smakelijk uit en aangezien er een verjaardag op de planning stond was dit een ideaal gerecht om te maken. Een makkelijk recept met ingrediënten die in elke supermarkt te krijgen zijn. Dit was een succes dus dit recept zal vaker op tafel komen!

Het diner-recept was de Naan pizza. Ook dit recept wordt stap voor stap uitgelegd en is in een mum van tijd klaar. Nog wat extra oregano erop gestrooid omdat er naast zout en peper geen kruiden werden gebruikt maar ook dit recept is goed gekeurd!

Tijd voor een tussendoortje, en dit werden de Chocolate chip havermout koekjes. Hier heb je maar acht ingrediënten voor nodig en dat is inclusief zout en koekkruiden. Weer een recept wat goed te volgen is. Aan het einde was mijn deeg wat korrelig, niet het kleverige beslag wat nodig was. Om het de juiste consistentie te krijgen was een extra ei nodig en daardoor werd het inderdaad kleverig. Misschien niet volgens de methode maar ik had wel goede koekjes.

Kortom, het boek is makkelijk te volgen, ook voor een beginnende kok. Door de gouden letters straalt het een bepaalde luxe uit en misstaat het niet op de boekenplank. Rustgevend om door te bladeren door de lichte foto's en de herhaling. Links de foto en rechts het recept met uitleg. Al met al mooi om te zien en makkelijk te volgen!

Recensie: Get fit - Frederique Ypenburg & Wendy De Vries

Get Fit

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Stop met diëten en start met het aanleren van een nieuwe leefstijl die je moeiteloos volhoudt. Zodat je elke maandag weer uitkijkt naar een nieuwe week.

  Streng diëten volhouden? Onmogelijk. Koolhydraatarm, suikervrij? Niet haalbaar op langer termijn. Stop met diëten, start met afvallen. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Herken je dat? Dat je voor de spiegel staat, jezelf ziet en denkt ik ben er klaar mee? Elke maandag opnieuw beginnen? Duizenden vrouwen besloten de stap te zetten en te kiezen voor Get Fit Girl. Onze methode helpt jou je ideale gewicht te bereiken. Bij Get Fit Girl laten wij jou ervaren hoe leuk en makkelijk een gezonde leefstijl kan zijn. Al duizenden mensen eten onze recepten. We weten zeker dat het al snel jullie favoriet zal worden. Onze recepten zijn snel, makkelijk en lekker. Haalbaar in jouw leven. Geen hongergevoel, balans is the key en vooral, het voelt niet als een dieet.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Alles wat beweegt - Susan Smit

 • De terugkeer - Tina van Dijk

 • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

 • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

 • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

 • De groep

 • De verdwijning van Robin - Marjan Gerissen

 • Recensie: Sorta like a rockstar

Zoek in artikelen