Boek van het Jaar 2013: stem op jouw favoriet!

Op de eerste dag van het nieuwe jaar blikken we nog één keertje terug op 2013. Want wat is het beste boek dat in 2013 verschenen is? Welk boek verdient de titel Chicklit.nl Boek van het Jaar 2013? Dat bepaal jij!

2013 was een druk, maar bijzonder jaar voor Chicklit.nl. Enkele hoogtepunten: 2013 was het jaar waarin Chicklit.nl maar liefst 10 verjaardagskaarsjes mocht uitblazen (wat natuurlijk groots gevierd werd met een feestje én een eigen verhalenbundel) - we eindelijk bestseller-auteur Lindsey Kelk in het echt ontmoet hebben - het selfpublishing platform MijnChicklit.nl van start is gegaan - Chicklit.nl haar eigen schrijfwedstrijd heeft georganiseerd en er hééééééél veel leuke boeken zijn verschenen. En dat laatste punt, daar draait het nu om... 

Boek van het Jaar 2013
Aan het begin van het nieuwe jaar blikken we nog even terug op 2013, op alle leuke boeken die in dat jaar verschenen zijn. Er moet tenslotte nog een beste boek van 2013 gekozen worden. Vorig jaar sleepte Lisette Jonkman de felbegeerde titel Boek van het Jaar in de wacht, met haar debuutroman Glazuur. Wie o wie treedt er dit jaar in haar voetsporen? Welk boek verdient de titel Boek van het Jaar 2013? Dat bepaal jij!
Eke maand is er boek verkozen tot Boek van de Maand op Chicklit.nl. Deze 12 boeken maken automatisch kans op de titel Boek van het Jaar 2013. Daarnaast hebben we een WILDCARD uitgedeeld aan het boek met de meeste stemmen in de WILDCARD stemactie. In totaal zijn er dus 13 boeken die kans maken op de titel Chicklit.nl Boek van het Jaar 2013, te weten:

 

 

Waar is Bernadette? Recept voor een gelukkig huwelijk Miss Match Honderd namen Zwaar verguld!
Google nooit gebroken hart Voor jou Verkikkerd Zomernacht Tess valt door de mand
   
  Het Rosie project Barista! Koffie verkeerd 60 Dagen  


Stemmen!
Maar welk van bovenstaande boeken gaat er met de titel Boek van het Jaar 2013 vandoor? Dat bepaal jij! Van 1 tot en met 31 januari 2014 kun je stemmen op jouw favoriet. En dat wordt ook nog eens beloond! Want onder de stemmers verloten wij 3 grote Chicklit.nl verrassingspakketten en we kunnen je verklappen… die wil je maar al te graag winnen! Stemmen dus!

Hoe doe je mee?
Kies in onderstaand stemformulier het boek dat volgens jou Boek van het Jaar 2013 moet worden. Laat daarnaast in het afgeschermde invulveld eronder je naam en adresgegevens achter om kans te maken op één van de drie verrassingspakketten.

 

 

Nieuwste artikelen

  • Deze series eindigen helaas in 2022

  • De 100 bestverkochte boeken van 2021

  • Zin in Zillertal - Svea Ersson

  • Mijn Frankrijk - Onno Kleyn

  • Tom Clancy Kettingreactie - Mike Maden

Gerelateerde artikelen

  • Het nieuwste deel van De Zeven Zussen-serie verschijnt volgende week!

  • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • Super koopje: e-book van Een weeffout in onze sterren

Zoek in artikelen