Spaansesandalen.nl

Zomer, zomer, zomer, zomer, zomer! Wij krijgen er geen genoeg van. Heerlijk: ijsjes eten, wijntjes drinken, zwemmen, sandaaltjes aan. We dromen wel eens over een verhuizing naar een warm land waar de zomer nog fijner is. Spanje, bijvoorbeeld. Met de Spaanse Sandalen van Spaansesandalen.nl aan onze voeten kunnen we op Nederlandse bodem al een beetje beginnen met inburgeren.


Spaanse sandalen
De Avarca is een traditionele, leren sandaal van het Spaanse eiland Menorca. Daar wordt de sandaal al meer dan 100 jaar op tradtionele wijze, met de hand, en volgens oude technieken gemaakt. De zool van de sandaal wordt gemaakt van oude autoband. Tegenwoordig is de Avarca stijlvol, modieus en uniek. Mannen, vrouwen en kinderen dragen de Avarca’s - Op Menorca worden ze door bijna alle bewoners gedragen. Ook celebrities zoals Rafael Nadal, Antonio Banderas, Penelope Cruz, Julio en Enrique Iglesias, Xavi Hernandez en de Spaanse Koninklijke familie dragen deze schoenen!

Uniek
Een belangrijk kenmerk van de Avarca is het bandje aan de achterkant. Dit blijft, ook na langere tijd dragen, goed zitten. De modellen voor kinderen hebben een extra enkelband. De Avarca’s worden gemaakt van hoge kwaliteit leersoorten. Spaansesandalen.nl verkoopt Avarca’s van het merk Pons en Mónica Menorca. Beide merken staan voor kwaliteit en echtheid en zijn voorzien van het authenciteitskeurmerk "Avarca de Menorca". Dit keurmerk staat garant voor hoge kwaliteitseisen, het traditionele productieproces en fabricage op Menorca. Avarca’s zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen te koop. Zo zijn er modellen met en zonder hak. Qua kleur is er keuze uit onder andere goud, zilver, rood, roze, groen, zwart en bruin.


Verzending
Je kunt zelf kiezen hoe je je bestelling van Spaansesandalen.nl wilt laten bezorgen. Het pakket kan bezorgd worden door DHL of door TNT. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bewaren bij een DHL servicepoint bij jou in de buurt. Dan kun je het pakketje dus zelf ophalen op een moment waarop het jou uitkomt. Fijn, hoef je ook niet thuis te blijven voor de postbode. Sandalen kunnen vanaf €4 euro worden verzonden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.spaansesandalen.nl

Winnen!!!
Ben je een beetje hebberig geworden van al het moois dat Spaansesandalen.nl te bieden heeft? Goed nieuws! Wij mogen twee paar Model1000 sandalen ter waarde van €52,95 weggeven! De sandalen hebben een platte hak en zijn in heel veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Winnen? Log in en beantwoord de vraag. Meedoen kan tot 1 september 2012!

Nieuwste artikelen

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • Zo had de Harry Potter cast eruit moeten zien volgens de boeken

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

Gerelateerde artikelen

  • Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

  • 10 Cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother

  • Stylish stralen met Mikado-sieraden

  • De unieke sieraden van Heart to Get

  • Schattige spulletjes van My Life is Sweet

Zoek in artikelen