Shoptip: 10x moederdag-cadeaus onder de 10 euro

Zondag 12 mei 2013 is het weer Moederdag. De dag bij uitstek om je moeder te verwennen met een mooi cadeau of een ontbijtje op bed. Geen idee wat je moet geven? Chicklit.nl zet 10 cadeaus onder de 10 euro voor op een rij. Dat is nog eens leuk shoppen voor je moeder!

 

1. Pink Ribbon heeft een mooie cadeaubox samengesteld met een pareo sjaal, twee pink armbandjes en een Pink Ribbon tassenhanger. En dat allemaal voor de schamele prijs van € 9,99 te bestellen op pinkribbonshop.nl
2. Een douchegel is meestal zo afgezaagd, maar niet in dit super schattige badkuipje. Een originele manier om je moeder te verwennen met badschuim, bodylotion, zeep en meer. Te koop bij Kruidvat voor slechts
€ 6,99.
3. Elke vrouw houdt wel van chocolade. Maak je moeder dus gelukkig met een luxe doosje bonbons. Bij Xenos hebben ze leuke aanbiedingen voor maar € 2,99.
4. Draagt je moeder graag sieraden? Koop dan een mooie sieradenboom waaraan ze haar kettingen en armbanden netjes kan bewaren. Verkrijgbaar in zwart of wit bij Xenos voor € 8,99.
5. Een origineel cadeau om te geven is de keukenkruidenset. Laat je moeder haar eigen basilicum, tijm en peterselie kweken. Te bestellen bij Bol.com voor € 8,79.6. Verras je moeder met een speciale Blond Amsterdam Mom’s Moment-mok. Zo denkt ze bij ieder kopje thee of koffie aan jou! Te bestellen bij blond-amsterdam.nl voor € 8,95.
7. Combineer boeken en foto’s in deze bijzondere fotoboek; een fotobox in de vorm van een boek. Te koop bij Xenos voor € 5,99.
8. Laat je moeder jou lekker verwennen met één van de 500-kookboeken. Bijvoorbeeld 500 Taarten en Cakes om je vingers bij af te likken. Te bestellen bij iedere boekhandel voor € 9,95.
9. Voor de theeleuten onder de moeders, is de speciale theebloem hét cadeau. Wanneer je het theebolletje in een pot heet water doet, verschijnt er een prachtige bloem met een geurige pot thee als resultaat. Te bestellen bij teaspecials.nl voor € 9,95.
10. Ben je niet in de gelegenheid om je moeder op 12 mei persoonlijk te verwennen? Stuur dan een kaartje met een cadeau via Greetz.nl. Bijvoorbeeld met de ''Liefste Mama'' waxinelichtjes voor maar € 4,95. 
 
Wat ga jij je moeder cadeau doen? 

 

Nieuwste artikelen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

  • Ochtendgloren - Corina Bomann

  • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Moederdag boeken top 6

  • Shoptip: 10x leuke boekenleggers

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

Zoek in artikelen