Things to do deze zomer

‘Niets zo veranderlijk als het weer’ lijkt wel het motto van deze zomer te zijn. De ene dag stijgt het kwik naar standje tropisch, terwijl je de volgende dag je warme vest weer uit de kast kan trekken (om over je paraplu nog maar te zwijgen)… Een leuk ‘dagje uit’ plannen kan dan best een beetje lastig zijn. Doe je iets binnen of buiten? In de buurt of wat verder weg? Pak je de auto of de fiets? Kortom; teveel keuzes. Chicklit.nl besloot je een handje te helpen en zette een paar leuke uitstapjes op een rij!

Je wilt natuurlijk niet je vakantiedagen als couch-potato slijten. Ok, één pyjama-dag is stiekem best lekker, maar het is nóg leuker om gezellig op stap te gaan (met vriendlief, vriendinnen of familie). What to do? Chicklit.nl zocht het voor je uit!

Go tiger
Wat? Verveel jij je snel? Met deze to do tip haalt Chicklit.nl je uit de put(t). Bij Pitch & Putt kan je lekker een dag golfen. Het maakt niet uit op welk niveau; Pitch & Putt is voor zowel beginners als professionals. Je krijgt een korte uitleg en materiaal en daarna kan je zelf aan de slag. Geschikt voor jong en oud!
Waar? Op 24 locaties verspreid door heel Nederland
Kosten? Vanaf € 11,- p.p. (afhankelijk van de locatie en het aantal holes)
Website: www.pitch-putt.nl
 

Shopping queen

Wat? Heel fijn; shoppen. Nog fijner; outlet shoppen. Er zijn verschillende outlets in Nederland, maar die in Roermond is wel héél fijn: het is namelijk een designer outlet. Je vindt er een heleboel verschillende, mooie, designerspullen. Dus ladies: shop till you drop!
Waar? Roermond (Limburg)
Kosten? Ligt eraan hoeveel leuks je kan vinden…
Website: www.mcarthurglen.com

Bron: Shutterstock

Helemaal Zen
Wat? We kunnen allemaal af en toe wel wat ontspanning gebruiken om even lekker bij te komen van de dagelijkse drukte. Het is dan natuurlijk heerlijk om je een dagje te laten verwennen in een spa. Bij beauty en wellness de Heuvelrug kan je terecht voor een heerlijke verwendag. Je kan kiezen uit verschillende arrangementen: zo kan je bijvoorbeeld alleen naar de sauna gaan of kiezen voor een tweedaags arrangement met verschillende wellness behandelingen.
Waar? Veenendaal (provincie Utrecht)
Kosten? Heel divers. Bijvoorbeeld;  €26,- p.p. voor een hele dag saunatoegang of €49,- p.p. voor het ‘puur thermen arrangement’ (ontvangst, welkomstdrankje, hele dag sauna en thermen, snelbruiner of Ghassoul-ritueel, badset in bruikleen en lunch of avondeten).
Website: www.saunadeheuvelrug.nl

Smells good!
Wat? Is het geen top weer? Reis dan naar Den Haag voor een workshop parfum maken. Door middel van verschillende etherische parfumoliën kan je zelf een lekker parfum, geheel naar jou smaak ontwerpen. Leuk om samen met je vriendin, zus en/of moeder te doen. Tijdens het samenstellen van je eigen parfum krijg je een cocktail - om te drinken uiteraard - en aan het einde van de workshop krijg je 30ml van je eigen parfum mee in een mooi flesje!
Waar? Den Haag
Kosten? € 24,99 p.p.
Website: www.urbanoasis.nl

Trendsetter

Wat? Wil je lekker een avondje de hort op? Doe dan mee met de hotspotroute in Rotterdam. Je leert eerst cocktails shaken in cocktailbar Elit. Vervolgens krijg je een heerlijk driegangenmenu in restaurant Level voorgeschoteld. Daarna word je met een tuk-tuk naar de hippe club Blender gebracht. Je krijgt daar een heuse VIP behandeling; je mag (direct) over de rode loper naar binnen waar een special service table op je wacht mét magnumfles champagne. Leuk voor een avondje met vriendinnen, maar ook bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje.
Waar? Rotterdam
Kosten? € 119,- p.p.
Website: www.hotspotrouterotterdam.nl
 

Bron: Shutterstock

Tasje erbij?

Wat? Niet alleen praktisch, maar vooral heel erg leuk; tassen! We zijn er dol op. Toch? Vandaar dat er in Amsterdam een speciaal museum aan deze zeer gewaardeerde items is gewijd (en terecht!). Leuk om te weten; je kan er niet alleen kijken en rondlopen, maar je kan ook  arrangementen zoals een high tea, workshop, bruiloft, borrel of diner boeken.
Waar? Amsterdam
Kosten? Reguliere prijs € 9,- p.p. (exclusief kortingen)
Website: www.tassenmuseum.nl

Crea Bea
Wat? Ben jij - een beetje - creatief of wil je het graag worden? Dan kan je bij Kreactief verschillende workshops volgen. Je kan onder andere bonbons maken, schilderen of je tas pimpen. Inschrijven kan vanaf 2 personen en je mag (uiteraard) zelf kiezen welke workshop je wilt volgen.  
Waar? Harderwijk
Kosten? Tussen € 22,50 en € 55,- p.p. (afhankelijk van de workshop)
Website: www.kreactief.nl

Wat ga jij deze zomer doen?

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Dagboek van een muts - Nikki weet raad

  • Top 10 films over eten

  • Shoptip: 10x party proof jurken

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Shoptip: 10x grappige boekensteunen

Zoek in artikelen