JanDa Jewelry: Bookalicious sieraden

Als echte boekenwurm kun je natuurlijk nooit genoeg boeken hebben. Dit hoeft echter niet beperkt te blijven tot papieren exemplaren in je boekenkast of e-books op je reader, nee, het kan veel verder gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van boeken om je nek of om je arm? Met de bookalicious sieraden van JanDa Jewelry show je iedereen dat je een echte booklover bent! En het leuke is... Chicklit.nl mag een aantal sieraden weggeven!


JanDa Jewelry
JanDa Jewelryeen initatief van David en Janice Curd, verkoopt boekensieraden. Je kunt hier terecht voor een breed assortiment aan kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en hangers met miniatuurboeken en -boekenkasten. Super schattig en een musthave voor iedere boekenliefhebber!

Custom made
Alle sieraden van JanDa Jewelry zijn uniek en - met liefde - handgemaakt van bijvoorbeeld leer of papier. Wil je iets anders bestellen dan het huidige aanbod? Dat kan! Ook voor custom made opdrachten kun je bij David en Janice terecht.

Achtergrond
David werkt fulltime als miniatuurbouwer en sieradenontwerper. Hij ontwerpt en maakt voornamelijk (miniatuur) poppenhuizen, ringen, armbanden en kettingen. Janice werkt bij een bank en ontwerpt daarnaast ook sieraden. Waar David voornamelijk het creatieve deel van JanDa Jewelry voor zijn rekening neemt, houdt Janice zich voornamelijk bezig met het zakelijke aspect van de webshop.

Etsy
De sieraden van JanDa Jewelry worden verkocht via Etsy.com, een platform voor ontwerpers om de eigengemaakte producten aan de man te brengen. Het is meer dan een soort Marktplaats, het is een gemeenschap van artiesten, creators, verzamelaars, denkers en doeners. 

Kijk voor meer informatie over de JanDa sieraden op hun webshop.


Winnen!!!
Hebberig geworden van deze bookalicious sieraden? Goed nieuws: Chicklit.nl heeft 3 armbanden uit Amerika ontvangen die ze onder haar bezoekers mag verloten. Dát kan jij natuurlijk niet weerstaan! Welke armbanden we weggeven? Dat blijft een verrassing...

Meedoen?
Log in en beantwoord snel de volgende vraag: Draag jij graag zilverkleurige, oranje of zwarte sieraden? Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je een armband krijgt die goed bij je past. Vergeet niet om ook je naam en adresgegevens achter te laten in het afgeschermde invulveld. Meedoen kan tot 14 oktober 2013!

Nieuwste artikelen

  • Young adult top 6: juni 2023

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

Zoek in artikelen