Verantwoorde parfumsticks van Le Soft Perfume

Le Soft Perfume is een parfumstick die niet alleen lekker ruikt, maar ook nog eens beter is voor zowel je huid als de natuur. Omdat iedereen een andere 'smaak' heeft, zijn er maar liefst 10 verschillende soorten sticks verkrijgbaar. Ben jij benieuwd naar dit unieke product? Lees hieronder meer over de parfumsticks én maak kans op een stick naar keuze!


Le Soft Perfume
Isabelle Masson-Mandonnaud is de bedenker van Le Soft Perfume. Zij is van mening dat onze huid meer zachtheid nodig heeft. Le Soft Perfume is in haar ogen een combinatie van pure emotie gekoppeld aan cosmetisch welzijn. De pafumsticks zijn zacht en vriendelijk voor de huid. Ook streeft Isabelle ernaar om mensen te verrassen met pure Franse cosmetica. Bijzonder is dat de toegepaste grondstoffen je huid beschermen. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de sticks ook nog eens stressverminderend. Deze geweldige combinatie maakt Le Soft Perfume een fijn product.

De sticks
Er zijn tien verschillende geurcombinaties verkrijgbaar. Zo zit er voor ieder wat wils bij. Hou je van frisse citroen of ruik je liever naar zoete framboos? De basis van iedere stick bestaat uit natuurlijke wax gemengd met shea butter, tiare, tamanu of mango butter. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid zacht en soepel blijft. Vanuit de Chinese geneeskunde zijn er verschillende spanningspunten bekend. Je kan de stick op deze stresspunten gebruiken zodat je niet alleen lekker ruikt, maar ook ontspant. Enkele voorbeelden hiervan zijn de polsen, in je hals en op je slapen. Door de sticks van Le Soft Perfume (die makkelijk in je tas passen door hun formaat en gewicht) kan je altijd en overal op een handige en compacte manier ervoor zorgen dat je weer lekker naar parfum ruikt.


Ideaal 
De sticks worden geleverd in een mooie verpakking; leuk om te geven en natuurlijk ook erg leuk om te krijgen! Daarbij gaan de parfumsticks 12 maanden mee en zijn ze recyclebaar. Le Soft Perfume zorg niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Hun producten worden dan ook niet op dieren getest. Omdat de parfum niet vloeibaar is, mag het wel mee in je handbagage als je gaat vliegen; handig!

Winnen!
Chicklit.nl mag in deze Trendy Shopz maar liefst 6 parfumsticks van Le Soft Perfume weggeven. Aan jou rest slechts de taak om via hun website uit te zoeken welke je graag zou willen hebben!

Kans maken?
Vertel ons, in het afgeschermde invulveld hieronder, welke parfumstick jij graag zou willen winnen. Vergeet niet ook je naam en adres te vermelden!

Meedoen kan tot en met 14 november 2013.Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Le Soft Perfume. Ook kan je Le Soft Perfume volgen op Twitter.

Nieuwste artikelen

  • De enige dochter - A.B. Yehoshua

  • Het Ultimatum - John Grisham

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Koning - Mark Janssen & Suzanne Diederen

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen