Happy feet met de zooltjes van Lady's Secret

December is een feestmaand: van kerstdiner tot nieuwjaarsfeestjes en -borrels, overal trippelen we - goedgehakt - naartoe! Lekker shoppen voor het perfecte jurkje, de hipste clutch en natuurlijk bijpassende pumps. Maar onderschat het feit dat je voetjes in die leuke muiltjes heel wat te verduren hebben niet. Lady's Secret komt met dé oplossing: elegante zooltjes voor elke schoen. Ben je klaar met zere voeten? Dan zijn deze zooltjes echt wat voor jou! En Chicklit.nl geeft er een aantal weg... 


Lady's Secret
Op Lady-secret.nl vind je een heel arsenaal aan verschillende zooltjes. Voor elk denkbaar ongemak is er een zooltje te vinden en ook voor elke schoen. Extra leuk is dat de zooltjes in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, het oog wil tenslotte ook wat!
Maar waarom zijn de zooltjes van Lady's Secret nou zo goed? De zooltjes dempen schokken (bijvoorbeeld van het compleet losgaan op de dansvloer) drie keer beter dan andere zooltjes. Daarbij blijven ze hun veerkracht behouden. Omdat ze transpiratie goed absorberen heb je geen last van blaren en omdat ze superdun zijn en goed plakken verschuiven ze niet in je schoen.

Waarom eigenlijk?
Door de combinatie van materialen zijn de zooltjes van Lady's Secret lichter dan gelzooltjes. Ze hebben daarnaast een langere levensduur en kunnen niet lekken. De zooltjes bestaan namelijk uit ademend, gepatenteerd open celmateriaal. Maar waar zijn ze nou eigenlijk precies goed voor? De zooltjes helpen bijvoorbeeld tegen: blaren, een branderig gevoel onder je voeten, tenen die uit open schoenen steken of schuivende voeten. Voor elk denkbaar probleem bieden de zooltjes van Lady's Secret een oplossing!

Wil je meer weten over Lady's Secret? Neem een kijkje op hun eigen website, of bezoek de speciale Facebook en Twitter-pagina.
Winnen! 
Niet alleen WIJ vielen als een blok voor deze super zooltjes, nee, een hoop celebs gingen ons voor. Zo zijn onder andere de Kardashian’s, Danie Bles en Jennifer Love Hewitt groot fan! Chicklit.nl biedt jou de kans om ook kennis te maken met deze hemelse zooltjes en geeft maar liefst 10 setjes Lady's Secret zooltjes t.w.v. €20 weg! De setjes bestaan uit de No Crash en de No Pain. Je mag zelf kiezen welke kleur jouw voorkeur geniet. Heb jij hier wel oren naar?

Heb jij hier wel oren naar? Doe dan snel mee! Kans maken is súper simpel! Laat hieronder, in het afgeschermde invulveld, jouw naam en adresgegevens achter en vertel ons welke kleur zooltjes je graag zou willen hebben. Meedoen kan tot 29 december 2013.

Nieuwste artikelen

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Eternals komt naar Disney+

  • Het Sanatorium - Sarah Pearse

  • Recensie: A Boy Called Christmas 

  • De huilende molenaar - Arto Paasilinna

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Pijn

  • Spaansesandalen.nl

  • Stylish stralen met Mikado-sieraden

  • De unieke sieraden van Heart to Get

  • Schattige spulletjes van My Life is Sweet

Zoek in artikelen