Baggy Bash: hippe tassen als beschermengel

Ben jij gek op tassen en hou jij van hippe en vrolijke designs? Dan zijn de tassen en modeaccesoires van Baggy Bash vast iets voor jou! Ter ere van de veel te jong overleden bedenker van dit merk, Geertje Kessels, ontwierp haar familie een nieuwe collectie met het unieke beschermengeltje: For An Angel. Chicklit.nl geeft er 4 te gekke pakketten van weg! 
Feelgood fashion
Baggy Bash is een feelgood fashionmerk met de hipste en vrolijkste tassen en modeaccessoires. Veel producten worden bij Baggy Bash in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Bij hen draait alles om beschermengeltjes. Deze lieve, schattige engeltjes zorgen voor een lach op je gezicht en brengen je geluk in het leven! Producten die je in de webshop van Baggy Bash ziet zijn tassen, portemonnees, etuitjes, sjaals, handmade sieraden en engelhangers en naamhangers en nog veel meer. 

Nieuwe collectie: For An Angel
Baggy Bash presenteert haar nieuwe tassenlijn FOR AN ANGEL. De nieuwe tassen en modeaccesoires werden samengesteld naar de ideeën en ontwerpen van de veel te jong overleden Geertje Kessels. Haar familie stelde deze tassenlijn samen speciaal voor haar. Alle producten zijn versierd met de Guardian Angel. De tassen zijn er in prachtige kleurencombinaties. De kleurrijke voeringprint is typisch Baggy Bash en is versierd met Geertjes engeltjes en tasjes. De nieuwe collectie bestaat uit diverse modellen tassen, een opvouwbaar shoppertje, een etuitje, telefoonhoesje, de Beppy tashanger en een sleutelhanger en ketting met engelmunt. 
 
Je zult beslist schitteren met de nieuwe tassen en sieraden van Baggy Bash. Kijk voor meer informatie op: www.baggybash.nl 

Share & win!  
Chicklit.nl mag 4 te gekke pakketten van Baggy Bash weggeven, namelijk: 
- 2 pakketten, bestaande uit een For An Angel Bag én een shopper (t.w.v. €51,90)
- 2 pakketten, bestaande uit een For An Angel Baggy én een shopper (t.w.v. €33,90) 

Kans maken? 
Share dit artikel op één van je social media accounts door op onderstaande buttons te klikken. Laat bovendien je naam- en adresgegevens achter in afgeschermd invulveld. 

Meedoen kan tot 1 april 2014. 

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Ik moet je iets vertellen - Sarah Dessen

  • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

  • The Great Gatsby: geweldige outfits van the roaring twenties!

  • Mix & match je eigen stijlvolle Bandajanas slippers

  • Shoptip: 5x zonnebrillentrends van 2014

Zoek in artikelen