Achter de schermen bij Chicklit.nl: februari

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!

De persvoorstelling die deze maand meegepikt werd, was die van de nieuwste Zac Efron-film: That Awkward Moment. Een aanrader volgens recensente Marlies. Waarom? Dat lees je in haar recensie.
Ter ere van de lancering van haar nieuwste boek Miss Verstand, het derde deel in het Miss-drieluik, organiseerde uitgeverij Sijthoff een exclusieve Astrid Harrewijn-lunch voor fans en boekenbloggers. Natuurlijk was Chicklit.nl van de partij! Lees hier het verslag van de gezellige middag. 
 
Het leuke nieuws dat columniste Fleur Brockhus zwanger is, hebben jullie waarschijnlijk allemaal al vernomen uit een van haar columns. Helaas moet ze de laatste tien weken van haar zwangerschap in bed vertoeven en is dit voorlopig even haar laatste column voor Chicklit.nl. Maar niet getreurd: in mei verschijnt haar nieuwe boek Juffrouw Holle - Een sprookje voor de moderne vrouw welke ze schreef met haar vriendin en collega-auteur Karima Belgacem. En nog meer goed nieuws: Karima neemt haar column op Chicklit.nl voorlopig even over!

We blijven even bij baby nieuws, want afgelopen week is onze recensente Marlies de trotse moeder geworden van een prachtig dochtertje genaamd Yfke. Gefeliciteerd!!!
 
En nog meer uitbreiding van de familie: Chicklit.nl heeft er namelijk twee nieuwe recensenten bij. Welkom in het team Marijke Vos en Annemieke Bervoets!
 
Jullie hebben er een tijdje op moeten wachten, maar afgelopen maand ging er eindelijk weer een Leesclub van start! Momenteel wordt het boek Fiona: in koelen bloede gelezen, maar je kunt je vast opgeven voor de nieuwe Leesclub met het boek Makkelijk van Tammara Webber. 

Ook hebben we deze maand de boeklancering bijgewoond van het eerste deel in de Bootcamp-reeks van Shemara Jasmine: Strak pakje. Lees hier het verslag van deze spectaculaire lancering.

Vorige maand hebben we helaas afscheid genomen van stagiaire Simone. Maar we lieten haar natuurlijk niet gaan zonder een gezellig etentje! Het werd een happy lunch bij Happy Italy. En van die heerlijke pasta's werden we inderdaad happy! Evenals van de vrolijke lentebloemetjes die overal al uit de grond piepen en onze tijdelijke Chicklit-mobiel: een knalgroen tochtig eendje! Oh en natuurlijk van alle leuke boeken die afgelopen maand verschenen zijn. Hebben onze recensenten weer een hoop te lezen. Kijk maar naar de stapel pakjes! 
 
Benieuwd naar wat maart voor ons in petto heeft? Stay tuned!

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • Gezocht: recensenten

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young Adult top-5: juni

Zoek in artikelen