Achter de schermen bij Chicklit.nl: april

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!
April was een maand vol lenteachtige dagen: prachtige bloemetjes in bloei, heerlijk zonnetje op ons gezicht en zalige boeken in onze tas. Elk zonnestraaltje grepen we vast om buiten te genieten van een goed boek. Er komen deze lente ontzettend veel leuke boeken uit, dus laten we hopen dat Moeder Natuur ons die heerlijke lente-momentjes extra vaak gunt. Kijk hier welke boeken er komende maanden allemaal op de planning staan.Cameron Diaz, Kate Upton en Nikolaj Coster-Waldau (uit Game of Thrones) in één film? Dat riep om een sneak preview tijdens de persvoorstelling van The Other Woman. Lees hier onze recensie van deze romantische komedie. 

Naast het bekijken van de nieuwste bioscoopfilms, mochten we in april ook weer een paar leuke auteurs interviewen uit binnen- en buitenland. Zo maakten we kennis met nieuwkomer Marcha de Groof en haar debuut Man o man. En spraken we weer met Erica James naar aanleiding van het verschijnen van haar nieuwste roman De zomer aan het meerDe hele maand april was hoofdredacteur Jacky aan het timmeren en zagen in haar nieuwe droomhuis. Onderwijl moest er ook gewoond en gewerkt worden tussen de stof en de puin, maar het resultaat mag er (bijna) zijn! Haar fantastische boekenwand is bijna klaar. 


Heb jij, net als Jacky, ook zo'n geweldige boekenkast? Laat die dan aan heel Nederland zien en geef je op voor de rubriek Mijn Boekenkast. Dan interviewen we jou over je boekencollectie, je leesgewoontes en plaatsen we foto's van jouw te gekke boekenkast. Stuur een mailtje naar info@chicklit.nl om te op te geven. Tot slot vierden we eind april natuurlijk de eerste echte Koningsdag! Terwijl Jacky druk bezig was met klussen en zichzelf daarna beloonde met een heerlijk sushi-diner, struinde Melissa de vrijmarkt af en kocht alles wat er maar te koop was (in plaats van dat ze zelf haar ouwe meuk vérkocht). 
 
Benieuwd naar wat mei voor ons petto heeft? Stay tuned! 

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • Boeken zoals Lucinda Riley

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • 10 interviews van Chicklit.nl die je wilt lezen

Zoek in artikelen