Serieverslaving? Dit zijn de tekenen

Binge-watching is hot! Bij velen is series kijken niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar ben je niet een beetje verslaafd aan het worden als je in één dag een heel seizoen hebt gekeken? Kijk snel of jij jezelf herkent in deze 10 kenmerken!

1. Je kijkt zonder problemen een heel seizoen in één dag. Het liefst zou je gelijk weer verder gaan met het volgende seizoen.

2. Je kijkt meerdere series door elkaar. Bij sommige series moet je namelijk een week wachten tot je een nieuwe aflevering kunt kijken en bij andere series zijn er nog genoeg afleveringen waar je je voorlopig mee kan vermaken. Gelukkig vind je het juist leuk om verschillende series af te wisselen.

3. Je volgt al genoeg series, maar als je daarmee klaar bent, weet je al welke series je nog meer wil gaan volgen. 

4. Je hebt niet altijd het geduld om te wachten tot de afleveringen op Netflix staan. Je streamt ze van het internet en vindt het geen probleem om 's nachts op te blijven totdat er een nieuwe aflevering is. (Yes, I'm talking about you, Pretty Little Liars.)

5. Je kan op ieder moment van de dag afleveringen kijken. Waarom zou je alleen kijken voordat je naar bed gaat? Je vindt het ook heerlijk om 's ochtends, tijdens de lunch/avondeten of tijdens je studybreak een aflevering te kijken.

6. Je houdt lijstjes bij met welke series je al hebt gekeken en welke series je nog wil gaan volgen.

7. Je bevindt je zo vaak in de wereld van je serie dat je telkens even moet wennen aan de bewoonde wereld. Als je de hele dag in bed The Walking Dead hebt gekeken, is het even wennen om aan het einde van de dag weer buiten te komen. 

8. Je vindt het geweldig als je erachter komt dat iemand die je kent dezelfde serie volgt als jij. Jullie kunnen hier dan ook uren over praten!

9. Series kijken combineer je graag met lekker eten. Denk aan chocolade, pizza en ijs. Vaak heb je niet door dat je tijdens een aflevering een hele zak chips naar binnen hebt gewerkt.

10. Je neemt de stopwoordjes of accenten over van je favoriete personages.

Herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken?

Nieuwste artikelen

  • Sweet Magnolias seizoen 2 uitgesteld naar 2022

  • Eerste Venom: Let There Be Carnage trailer onthuld

  • Grey's Anatomy krijgt een 18de seizoen met Ellen Pompeo

  • De leukste tweedehands boekenwinkels in Engeland volgens The Guardian

  • Populaire boeken die in juni 2021 verschijnen

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen