12 dingen die alleen in films gebeuren

Sommige aspecten in films lijken te mooi om waar te zijn. Het zijn niet voor niets films: we weten dat het niet waargebeurd is. Toch zijn er dingen die in iedere film weer terug lijken te komen, dingen die niet in het echte leven gebeuren. We maakten een lijstje met 12 dingen die alleen maar in films gebeuren. Herken jij ze?

1. Die ene lege parkeerplek vinden, op een overvolle parkeerplaats. Heel toevallig is dit ook nog eens dichtbij de ingang van het gebouw.

2. Het lijkt niet nodig om met een begroeting te beginnen tijdens een telefoongesprek. Hetzelfde geldt voor het ophangen. In films wordt er na het gesprek gewoon opgehangen, terwijl wij toch wel gewend zijn om doei te zeggen.

3. Een geweldige, romantische kus in de regen. In films gebeurt het regelmatig, maar is er weleens een man achter je aan gekomen in de stromende regen, om je vast te pakken en hartstochtelijk te zoenen? En mocht het wel gebeurd zijn, dan is je mascara vast niet uitgelopen. Sommige dingen gebeuren alleen in films...

Bron: New Line Cinema 

4. Je krijgt een stapel brieven van een man waar je niet mee date, maar die je wel iedere dag een brief heeft geschreven, een heel jaar lang (The Notebook). Of nog beter: je krijgt een brief waarin staat dat je een tovenaar bent (hello, Harry Potter). 

5. Je hebt weinig geld, maar woont toch in een geweldig appartement. Midden in de stad.

6. Er is iets geweldigs gebeurd in je leven, dus iedereen in je omgeving stopt met wat hij/zij aan het doen is. Flashmob!

7. Oversteken is altijd gevaarlijk. Altijd.

8. Als je de televisie aanzet, is er meteen een item op het nieuws dat van toepassing is op je eigen situatie. 

9. Je ziet ineens iemand achter je staan in de spiegel. Al zijn wij blij dat dit alleen in films gebeurt ;-)

10. Je wordt wakker en ziet er geweldig uit. Helaas worden we in het echte leven wakker met slaap in onze ogen, een verdraaide en oncharmante pyjama en een ontplofte haardos. In films zien vrouwen er altijd fris en goed uit als ze wakker worden. En ze hoeven zich ook nog eens geen zorgen te maken over een ochtendadem...

Bron: Giphy

11. Er is altijd een grote hoeveelheid eten aanwezig dat niemand aanraakt. Denk aan de overheerlijke brunches bij Gossip Girl!

12. Huizen zien er in films altijd perfect opgeruimd uit. (Op Bridget Jones na dan...) Iedereen houdt van een opgeruimd huis, maar helaas is de realiteit anders dan iedere dag een brandschoon huis.

Herken jij bovenstaande punten? Weet jij nog meer dingen die alleen in films gebeuren? We zijn benieuwd!

Nieuwste artikelen

  • Grey's Anatomy stopt binnenkort volgens Ellen Pompeo

  • Recensie: Lake | 4 hartjes

  • Komt er toch nog een Lucifer seizoen 7?

  • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen