Bloggers met een eigen boek

In ‘bloggerland’ is het tegenwoordig super hip om een boek te schrijven. Het maakt niet uit wat voor boek: van een beautyboek tot een roman en van een roman tot een kookboek. Lees hier de leukste boeken van bloggers. 
 

Girl Online – Zoë Sugg
 
Zoë Sugg is een Britse blogger/vlogger die filmpjes maakt onder de naam Zoella. In 2014 kwam haar boek Girl Online uit. Girl Online gaat over de 15-jarige Penny die in het geheim schrijft voor haar populaire blog Girl Online. Als ze met haar ouders en haar beste vriend Ollie naar New York vertrekt, waar haar ouders een bruiloft organiseren, ontmoet ze Noah, een jongen waarop ze verliefd wordt. Het enige probleem is dat Noah een geheim met zich meedraagt dat Penny's blog in gevaar kan brengen. Het boek was zo succesvol dat er in november een deel twee verschijnt; Girl Online on tour.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Serena’s stijlgids – Serena Verbon
 
Serena Verbon is een Nederlandse blogger/youtuber die schrijft onder de naam Beautylab. In 2015 kwam haar boek Serena’s stijlgids uit. Dit boek staat vol tips zoals: hoe krul je haren zonder hitte, welke wenkbrauwvorm past het best bij jouw gezicht en hoe maak je zelf body scrubs. 
 
 
 
 
 

 
 
Beauty – Cynthia Schultz 
 
Cynthia Schultz is een Nederlandse blogger/youtuber die schrijft onder de naam MissLipgloss. Haar boek beauty kwam uit in 2013. Het boek staat vol met handige beauty tips zoals welke foundation goed bij je huidskleur past. Daarnaast leer je de persoon achter Misslipgloss beter kennen. 
 
 
 
 
 
 
 

 
Happy Life - Mascha Feoktistova
 
Mascha Feoktistova is een Nederlandse blogger/vlogger die schrijft onder de naam Beautygloss. Haar boek Happy Life kwam uit in 2014. In het boek vind je tips over liefde, genieten, jezelf zijn en carrière. Kort samengevat: een vrolijk lifestyle boek van één van de bekendste bloggers van Nederland.
 
 
 

 
 
On Top – Anna Nooshin
 
Anna Nooshin is de oprichtster van het online magazine NSMBL. Haar boek kwam uit in 2015. On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouw, vol humor en bekende situaties. Ze deelt hier haar tips en ideeën hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk verhaal, geïllustreerd met mooie privé foto’s. 
 
 
 
 
 
 

 
 
Make Up – Michelle Phan
 
De Amerikaanse blogger/youtuber/visagiste Michelle Phan bracht in 2014 haar eigen boek Make Up uit. Make Up is een handleiding voor beauty, stijl en online en offline succes. Het boek staat vol met handige tips, zoals dat je voor contouren het beste je wijsvinger kunt gebruiken.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Masterclass Ondernemen – Annic van Wonderen 
 
Annic van Wonderen is het gezicht achter de succesvolle website I Love Fashion News. In 2014 bracht ze haar boek Masterclass Ondernemen uit. In dit boek vertelt ze het verhaal hoe ze haar succesvolle website I Love Fashion News heeft opgezet. Verder komen er verschillende onderwerpen aanbod die voor alle ondernemers toepasbaar zijn: social media, pr en marketing, netwerken, tips & tricks en valkuilen. 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Het 5 or Less-Kookboek – Chicklovefood
 
De website Chickslovefood is opgericht door de vriendinnen Nina de Bruijn en Elise Gruppen. Op Chickslovefood delen ze hun passie voor eten en koken. In 2014 brachten ze hun kookboek Het 5 or Less-Kookboek uit. Dit kookboek staat vol met makkelijke receptjes waar je maximaal vijf ingrediënten voor nodig hebt. Dit boek was zo’n succes dat ze september Het Skinny Six Kookboek uit gaan brengen. 
 
 
 
 
 

 
 
De Groene Meisjes – Merel Wildschut en Jamie van Zijl
 
Merel Wildschut en Jamie van Zijl bloggen samen onder de naam De Groene Meisjes. Op deze blog schrijven ze over hun veganistische lifestyle. In oktober brengen ze hun eerste boek uit. De Groene Meisjes wordt een vegan-handboek vol tips, verhalen en recepten. Naast dit boek hebben ze ook een ontbijt recepten e-book uitgebracht.
 
 
 
 
 
 

 
 
Uit Pauline’s Keuken – Pauline Weurning
 
Pauline Weurning deelt op haar blog Uit Pauline’s Keuken de lekkerste recepten. In 2015 bracht ze haar boek Uit Pauline’s Keuken uit waar de beste recepten van haar blog in staan. Naast dit boek is ze ook de auteur van het succesvolle boek De Voedselzandloper Kookboek. Dit boek is maar liefst 100.000 keer verkocht. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Young Adult top-5: september

  • 9 genieën in boeken

Zoek in artikelen