Boekenhoroscoop: oktober

De stand van de sterren kan een heleboel voorspellen. Ben jij benieuwd wat de sterren deze maand over jou zeggen? Welk boek kan jij het best lezen deze maand? Lees snel verder...

Ram
Je zit niet zo lekker in je vel deze maand. Je bent meer een liefhebber van de zomer en je vindt het maar niks dat de weersomstandigheden steeds slechter worden. Na de eerste helft van de maand voel jij je gelukkig weer beter. Er vindt een verandering plaats op het gebied van liefde/vriendschap. Je leest een aantal romans deze maand die indruk op je maken. 
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Jojo Moyes - De laatste liefdesbrief

Schorpioen
Financieel gezien heb jij het moeilijk deze maand. De loterij winnen zou goed uitkomen. Je wordt wel positief verrast door een persoon uit het verleden. Misschien moet je hem of haar toch maar een tweede kans geven. Ondanks je financiële situatie koop je een boek dat je al heel lang wilde hebben.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: E.L. James - Vijftig tinten grijs

Tweelingen
Je bent toe aan verandering. Je twijfelt al heel lang of je de stap moet nemen en je wacht op een teken dat dit de juiste keuze is. Doe het! Je zal er geen spijt van krijgen. Je merkt dat je er niet alleen voor staat en daar ben je erg dankbaar voor. Je probeert elke dag te lezen en ontdekt een paar pareltjes in de boekenwereld. Wat is lezen toch fijn!
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Jojo Moyes – Portret van een vrouw

Kreeft
Jij zit met je hoofd nog bij de zomer. Let er op dat je met beide benen op de grond staat en niet teveel wegdroomt. Op school of op je werk gaat het goed. Je krijgt een compliment van iemand waarvan je het nooit had verwacht. Je hebt nog veel boeken op je stapel liggen, maar het lezen komt er maar niet van. Zo veel boeken, zo weinig tijd!
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Jonathan Stroud – Lockwood&co

Leeuw
Wat ben jij chaotisch deze maand, Leeuw! Normaal gesproken heb je alles in de hand, maar nu loopt het allemaal niet zo soepel. Zorg ervoor dat je het overzicht houdt. Maak bijvoorbeeld gebruik van to-do lijstjes. Verder heb je veel leuke plannen buiten de deur deze maand. Je geniet met volle teugen. Je leest deze maand meer boeken dan je had verwacht. 
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Jennifer Niven – Waar het licht is

Weegschaal
Er is iets dat speelt in je leven dat je nog moet loslaten. Daar is het nu de tijd voor. Het is geen makkelijke keuze, maar wel noodzakelijk om door te gaan met je leven. Laat je niet uit het veld slaan. Verder heb je het erg druk met school/werk. Toch probeer je op ieder vrij moment even te lezen. Hierdoor lukt het je om dat boek uit te lezen waar je al zo lang mee bezig bent.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Anna Todd – AfterStier
Let deze maand op je gezondheid. Vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen en om af en toe een avondje voor jezelf in te plannen. Je leest deze maand minder boeken dan je gewild had. Je hebt het onverwachts erg druk met andere bezigheden. Wel heb je genoten van je favoriete films en series.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Sebastian Fitzek – Passagier 23

Maagd
Je zit deze maand vol goede ideeën. Doe hier iets mee! Je vindt het helemaal niet zo erg dat het nu herfst is, dat betekent dat je lekker binnen kan zitten onder een dekentje terwijl je een goed boek leest. Je ontdekt een nieuw genre waar je helemaal weg van bent.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Sophie Kinsella – Niet te filmen

Vissen
Er staat een liefdevolle maand voor de deur. Je krijgt positieve aandacht van alle kanten en je voelt je beter dan ooit. Met jouw gevoel voor humor weet jij iedereen om je vinger te winden deze maand. Deze maand lees je dan ook vooral boeken over de liefde. Heerlijk wegzwijmelen bij de mooiste verhalen... dit wordt een heerlijke maand.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Chantal van Gastel – Ik wist het

Waterman
Deze maand heb jij de neiging om je emoties weg te stoppen. Probeer jezelf eraan te herinneren dat je voor jezelf op moet komen en voor jezelf moet kiezen. Deze maand lees je veel boeken. Je vindt het fijn om het leven van je personages te leven dan dat je de confrontatie aan moet gaan in je eigen leven. Toch is dat wel wat je moet doen deze maand.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Paula Hawkins – Het meisje in de trein

Steenbok
Je bent deze maand veel bezig met jezelf ontwikkelen. Alles loopt niet zoals jij het wil, maar jij weet overal wel een oplossing voor. Probeer jezelf alleen niet in de weg te staan. Je hebt deze maand helaas een leesdipje. Trakteer jezelf op een boek dat je al lang wilde hebben en haal die zin in het lezen weer terug.
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Rainbow Rowell – Eleanor & Park

Boogschutter
Je hebt vorige maand iets teveel boeken aangeschaft. Maar je kan beter verslaafd zijn aan boeken kopen dan aan alcohol of drugs, toch? Deze maand moet je dus iets rustiger aan doen. Er zit wat spanning in de lucht deze maand. Doe hier iets aan. Je vindt het eng, maar het slimste is om het wel uit te spreken. Deze maand lees je het liefst thrillers. 
Het perfecte boek voor jou deze maand is: Esther Verhoef – Lieve mama

Wat vond jij van jouw boekenhoroscoop?

Lees ook: Quiz: Welk boekengenre past bij jou? en 10 dingen die iedere boekenwurm herkent

Nieuwste artikelen

  • Grey's Anatomy stopt binnenkort volgens Ellen Pompeo

  • Recensie: Lake | 4 hartjes

  • Komt er toch nog een Lucifer seizoen 7?

  • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

Gerelateerde artikelen

  • Megacool opkikkerboek van Britt & Masja

  • Column: Heel astrologisch allemaal

Zoek in artikelen