Pretty Little Liars cast

In Pretty Little Liars spelen zoveel personen dat we ze soms een beetje door elkaar halen. Nu we bijna aan seizoen 6B beginnen hebben we ter verduidelijking de hele Pretty Little Liars cast op een rijtje gezet. Stop met lezen als je de serie nog niet helemaal hebt gezien, want dit artikel bevat spoilers. 
 
Hanna Marin 
 
Hanna Marin is één van de hoofdpersonen in de cast van Pretty Little Liars. In het begin van seizoen één was ze erg onzeker, omdat ze vroeger mollig was. Door de serie heen heeft ze een alcohol probleem gehad en heeft ze vaak spullen gejat. Haar beste vriendin was Mona Vanderwaal, tot ze ruzie kregen. Ze woont bij haar moeder Ashley Marin, omdat haar ouders zijn gescheiden. Ze heeft een relatie met Caleb Rivers. 
 
Bron: ABC Family
 
Emily Fields
 
Emily Fields is één van de hoofdpersonen in de cast van Pretty Little Liars. Ze heeft een rustig karakter en woont als enigskind bij haar ouders. Ze heeft altijd al een crush gehad op Alison Dilaurentis en heeft in de serie verschillende relaties met vrouwen gehad. Daarnaast heeft ze een groot talent voor zwemmen en zwemt ze in het Rosewood zwemteam. 
 
Bron: ABC Family 
 
Aria Montgomery
 
Aria Montgomery is één van de hoofdpersonen in de cast van Pretty Little Liars. Ze houdt van kunst en kleed zich wat alternatiever dan de rest van de groep. Haar ouders zijn gescheiden en ze heeft een jongere broer Mike Montogomery. Ze had een knipperlichtrelatie met haar leraar Ezra Fitz. 
 
Bron: ABC Family
 
Spencer Hastings
 
Spencer Hastings is één van de hoofdpersonen in de cast van Pretty Little Liars. Ze is de slimste, rijkste en verstandigste van de groep. Stiekem kampt ze met een drugsprobleem. Ze woont bij haar ouders en heeft een oudere zus Melissa Hastings. Spencer heeft een relatie met Toby Cavanaugh.
 
Bron: ABC Family
 
Alison Dilaurentis
 
Alison Dilaurentis is het populairste meisje van Rosewood. Ze was beste vriendinnen met Hannah, Emily, Aria en Spencer tot ze op een nacht verdwijnt en vermoord blijkt te zijn. Later bleek ze toch niet vermoord te zijn en komt ze terug in de serie. Alison woont bij haar vader en broer Jason Dilaurentis. Ook is ze de zus van Charles/A. Haar moeder is vermoord door A. 
 
Bron: ABC Family
 
Caleb Rivers 
 
Caleb is het vriendje van Hanna Martin. Ook hij had net als Hannah een drankprobleem, maar wordt later in het seizoen lief en zorgzaam en doet er alles aan om A uit de weg te ruimen. 
 
Bron: ABC Family
 
Mona Vanderwaal
 
Mona Vanderwaal was eerst een nerd, maar na de ‘dood’ van Alison veranderd ze in een ware it-girl. Ze was vriendinnen met Hanna Marin, tot ze ruzie kregen. Ze is geobsedeerd door Alison die haar vroeger altijd gepest en buitengesloten heeft. Ze woont bij haar moeder en heeft een relatie met Mike Montgomery het broertje van Aria.
 
Bron: ABC Family
 
Ezra Fitz
 
Ezra Fitz was leraar Engels op Rosewood High School en had een knipperlichtrelatie met Aria Montgomery. In het verleden heeft hij ook een korte relatie gehad met Alison Dilaurentis. Ook al heeft hij geen relatie meer met Aria, hij staat altijd voor haar klaar om haar te beschermen tegen A.
 
Bron: ABC Family
 
Toby Cavanaugh
 
Toby Cavanaugh is het vriendje van Spencer Hastings. Zijn moeder is vermoord en hij heeft een stiefzusje Jenna Marshall, waarmee hij een affaire had. Later in de serie gaat hij bij de politie om Spencer nog beter te kunnen beschermen.
 
Bron: ABC Family
 
Chalres Dilaurentis/A 
 
Charles Dilaurentis is transgender en gaat door het leven als Charlotte Dilaurentis. Ze deed zichzelf voor als Cece Drake en is het zusje van Jason en Alison. In de serie, toen ze zichzelf voordeed als Cece Drake, had ze een relatie met haar broer Jason. Charles/Charlotte is A en heeft de meiden jarenlang gestalkt. 
 
Bron: ABC Family  
 
Ashley Marin 
 
Ashley Marin is de moeder van Hanna Marin. Ze is gescheiden en heeft tussendoor een paar mislukte relaties gehad. Ze is een lieve moeder en probeert alles op te lossen van haar dochter.
 
Bron: ABC Family
 
Jason Dilaurentis 
 
Jason Dilaurentis woont bij zijn vader samen met zijn zus Alison Dilaurentis. Zijn moeder is vermoord door A. Hij is ook de broer van Charles Dilaurentis/A. Hij is een beetje mysterieus en komt vaak boos over.
 
Bron: ABC Family 
 
Mike Montgomery
 
Mike Montgomery is het broertje van Aria Montgomery. Zijn ouders zijn gescheiden en hij is een echte puber. Hij heeft een relatie met Mona Vanderwaal.
 
Bron: ABC Family 
 
Wie vinden jullie het leukste van de Pretty Little Liars cast?
 

Nieuwste artikelen

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

  • Film top 6: december 2021

  • Zie mij graag - Sarah Meuleman

  • Seizoen 1 en 2 van Manifest komen naar Netflix

  • De beste romantische relaties die zijn ontstaan in tv-series

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen