9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

Hoe leuk tv-koppels ook kunnen zijn, het is en blijft natuurlijk fictie. Deze negen tv-liefdes zijn in het echt besties en dat is toch ook wel heel erg lief? We blijven natuurlijk stiekem hopen dat deze 'koppels' ooit in echt bij elkaar komen.
 
1. Mindy Kaling & B.J Novak
 
In de serie The Office hebben Kelly Kapoor en Ryan Howard een gecompliceerde relatie, maar in het echte leven zijn Mindy en B.J naast beste vrienden ook ex-partners. Ze doen van alles samen; ze schrijven samen boeken en ontdekken samen nieuwe steden. B.J was zelfs te gast bij The Mindy Project, als één van Mindy’s exen. 
 
Bron: NBC
 
2. Danielle Fishel & Ben Savage
 
Danielle en Ben zijn al hun hele leven vrienden. Ze speelde Topanga Lawrence en Cory Matthews in Boy Meets World voor zeven seizoenen. Nu spelen ze een getrouwd koppel in Girl Meets World. Danielle vertelde tegen E! Online dat ze Ben knap, slim en heel erg grappig vindt. Danielle ziet Ben niet als date materiaal, maar meer als familie.
Bron: Touchstone Television
 
3. Johnny Galecki & Kaley Couco
 
Johnny en Kaley spelen Lenoard Hofstadter en Penny in The Big Bang Theory. Toen Kaley ging scheiden van haar man Ryan Sweeting, ging het gerucht dat ze een relatie had met Johnny Galecki, maar Kaley liet weten dat dit niet het geval was. Onder een Instagram foto schreef ze: ‘’ "So sorry to disappoint, but no home wreckers or secret flings going on here. Me and @sanctionedjohnnygalecki are just the best of buds – Leonard and Penny will just have to suffice!!!" 
 
Bron: Warner Bros. Television
 
4. Cobbie Smulders & Neil Patrick Harris
 
Cobbie en Neil speelde in How I met Your Mother Robin Scherbatsky en Barney Stinson. In de serie zijn ze inmiddels uit elkaar, maar ook deze twee collega’s zijn beste vrienden. Neil zei een keer voor de grap: "She's exactly the kind of woman I would want to marry if women weren't all gross and icky". Nu How I Met Your Mother niet meer wordt uitgezonden gaan Cobbie en Neil nog steeds met elkaar om. Hun kinderen gaan ook met elkaar om. Cute! 
 
Bron: CBS
 
5. Jonathan Groff & Lea Michele
 
Jonathan en Lea zijn beste vrienden sinds ze elkaar lovers moesten spelen in Spring Awakening. Jaren later speelde ze vriendje en vriendinnetje in Glee. In het echt hebben ze geen relatie maar zijn ze wel beste vrienden. Lea zei in een interview met Teen Vogue: "We get each other better than any two people I think on the planet".
Bron:  20th Century Fox Television
 
6. Chace Crawford & Jessica Szohr 
 
Chace en Jessica speelde Nate Archibald en Vanessa Abrams in Gossip Girl. Ze hadden maar heel erg kort een ‘relatie’, maar in het echt zijn ze super close. Ze hebben een keer samen Thanksgiving gevierd, gaan samen naar award show feestjes en zijn samen gespot bij voetbal wedstrijden.
 
Bron: CBS Paramount Network Television​​​​​​​
 
7. Lucy Hale & Ian Harding
 
Lucy en Ian spelen beide in Pretty Little Liars. Lucy als Aria Montgomery en Ian als Ezra Fitz. Ze zijn beste vrienden, Ian noemt Lucy ‘goose’ en Lucy schreef op een fotocollage voor Ian zijn verjaardag: "I'll never forget the first time I met this guy and how he has made my life so much more interesting for the past 6 years. He truly is a ball of energy with a beautiful heart to match. Ian, I adore ya my friend..’’
 
 

Well ...that wasn't planned ... @ianmharding

Een foto die is geplaatst door Lucy Hale (@lucyhale) op

 
8. Troian Bellisario & Keegan Allen
 
Troian en Keegan kennen we beter als Spencer Hastings en Toby Cavanaugh uit Pretty Little Liars. De twee worden zelfs Spoby geneomd. In het echte leven zijn ze beste vrienden. Keegan heeft fotograferen als hobby en Troian staat vaak model voor hem. 
 
 

#sparia & #spoby you lucky ducks

Een foto die is geplaatst door Troian Bellisario (@sleepinthegardn) op

 
9. Tyler Blackburn & Ashley Benson
 
We sluiten af met nog een Pretty Little Liars koppeltje. De twee spelen Caleb Rivers en Hanna Martin en worden ook wel Haleb genoemd. In het echt zijn ze allerbeste vrienden en doen alles samen. Als ze niet samen zijn posten ze foto’s waarbij ze vertellen hoe erg ze elkaar missen. Zouden de twee stiekem daten? Tyler noemde Ashley onlangs ‘his bae’. We hopen het! 
 
 

#tbt with @tylerjblackburn seeing @hernameisbanks

Een foto die is geplaatst door Ashley Benson (@itsashbenzo) op

 
Wie is jullie favoriete tv-koppel?
 
Bron: Teen
 

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • Antwoorden op al je PLL vragen

Zoek in artikelen