De lekkerste mannen van Teen Wolf

Wij van Chicklit houden wel van knappe mannen. Wij willen onze liefde hiervoor graag met jullie delen, en hebben daarom hier een rijtje met de lekkerste mannen van Teen Wolf voor jullie klaarstaan. Wij zeggen: geniet!

Dylan O'Brien - Stiles Stilinski

Deze knappe jongen is de trouwe beste vriend en wij kennen hem allemaal wel van de film The Maze Runner. Jongens vinden het niet leuk als meisjes dit zeggen, maar kijk nou naar hem! Hij is zo schattig! Wie wil nou niet de hele dag naar zo'n lief koppie staren. Zucht...

Tyler Hoechlin - Derek Hale

Deze man ziet er juist niet zo schattig uit, hij is een echte bad boy. En laten we eerlijk zijn meiden, hoe fout het ook is, voor knappe bad boys hebben we allemaal toch wel een zwak.

Tyler Posey - Scott McCall

Weer zo'n knap koppie en de hoofdrolspeler van Teen Wolf. Dit is de jongen die eigenlijk ook wel model had kunnen zijn, maar ook nog eens talent heeft! Wij vinden het niet erg, zo kunnen we veel langer van hem genieten.

Colton Haynes - Jackson Whittemore

Iedereen heeft deze cutie wel eens online voorbij zien komen, ook als je geen Teen Wolf kijkt. Colton Haynes was als het ware viral gegaan op instagram. Wij zien wel waarom, hot!

Ian Bohen - Peter Hale

Ian Bohen speelt de rol van Peter Hale, de neef van Derek! En dat is ook niet gek, want beide mannen zijn een lust voor het oog...

Daniel Sharman - Isaac Lahey

Daniel Sharman, nog zo'n jongen die net zo goed model had kunnen zijn. Zijn kaaklijn, daar ga je toch spontaan van kwijlen! #boyfriendmaterial

Sinqua Walls - Vernon Boyd

De echte Once Upon a Time fans zien al meteen wie dit is, en hadden hem misschien niet op deze lijst verwacht. Maar als je hem zo met wat minder kleding aan ziet, is het toch best een leuk uitzicht. En kijk die armen eens!

Max & Charlie Carver - Aiden & Ethan

Uhm moet ik hier nou echt wat over zeggen? Hot. Gespierd. Tweeling. Ik denk dat jullie het nu wel snappen.

Cody Christian - Theo Raeken

Deze knappe gast kennen we allemaal van Pretty Little Liars, maar in Teen Wolf heeft hij een hele andere rol. Niet erg vervelend, we zien hem namelijk verschijnen zoals op de foto hieronder,Yummy!

Dylan Sprayberry - Liam Dunbar

Deze hottie speelt niet sinds het begin in Teen Wolf, maar verdient zeker een plaatsje op onze lijst. Hij is net als Dylan O'Brien gewoon... erg schattig! Met zo'n knap koppie windt hij vast alle dames om zijn vinger.

 

Welke Teen Wolf man vind jij het knapst?

Dit zijn de heerlijkste mannen uit Once Upon a Time
10 redenen waarom Orlando Bloom een lekker ding is​

Nieuwste artikelen

  • De vuurdraak - Alastair Chisholm

  • Canary Islands - Charles van Haverbeke

  • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen