Dit wist je nog niet over How I Met Your Mother

Denk je dat je alles weet van How I Met Your Mother? Daar zou Barney op zeggen: “Challenge accepted!”. Ook al is het langer dan een jaar geleden dat de serie eindigde, How I Met Your Mother wordt steeds legendarischer. Deze twee onthullingen waren je vast nog nooit opgevallen tijdens het kijken.

Alyson Hannigan heeft al eerder toegegeven dat door haar angst om te zingen haar personage Lily nog nooit een liedje heeft gezongen in de serie. Maar nu hebben 2 websites nieuwe details ontdekt en wil je de hele serie misschien nog een keertje kijken.

La Vie en Rose
“La vie en Rose” is het liedje dat Ted de moeder hoort zingen in seizoen 9, aflevering: How your mother met me. Blijkbaar zingt zij dit liedje heel vaak. Ook zegt hij: “De eerste avond dat ik haar hoorde zingen, dat zal altijd mijn favoriet blijven.” Maar blijkbaar hebben we het al eerder gehoord.

In de aflevering The Limo in seizoen 1 zegt Ted dat hij Robin een nieuwjaarskus zal geven. Dit lukt bijna niet omdat Robin’s date op komt dagen, maar als Ted wegloopt, rent ze toch achter hem aan. En dan precies wanneer Ted en Robin zoenen, speelt het liedje 'La Vie en Rose' zich af op de achtergrond. Dit is hetzelfde liedje dat de moeder speelt op de ukelele naast Ted zijn kamer", aldus Redditor PositiveEntropy. Uhm, wow!

Als dit waar is, hoorde we Tracy’s en Ted’s liedje al in seizoen 1. And our minds are blown.

Net toen we dachten dat we alles wisten, wordt ons toch het tegendeel bewezen! Dit verhaaltje was niet het enige wat je niet wist, lees verder en kom het volgende verhaal over How I Met Your Mother te weten.

Canadese grap
Een tijdje geleden kwam het internet dus achter de diepere gedachte achter Tracy en Ted hun liedje 'La Vie en Rose' en er is nog iets anders gevonden wat je misschien in de war zal maken.

Imgur gebruiker Eclipezz zegt dat het gebeurt in seizoen 9, aflevering 12 “The Rehearsal Dinner”. In volgorde maakt de groep grappen over Robin en zeggen ze dat zij en Barney zouden moeten gaan trouwen in Canada. Na een paar grappen zegt Robin: “Twee wanten grappen op een rij, dus ben je dan nu klaar?”

Teds voice over zegt: “Kinderen, we waren niet eens dichtbij met klaar zijn.” En om te bewijzen hoe lang ze Canadese grapjes gingen maken, hebben de schrijvers iets legendarisch in de achtergrond verstopt.

Ja, je ziet het goed! HIMYM heeft UP nagedaan! In een paar seconden krijgen we een totaal levensverhaal te zien van een stelletje. (Laten we ze Carl en Ellie noemen.) Ze zijn op date, hij doet een huwelijksaanzoek, ze is zwanger, hun zoon heeft afgestudeerd en de man overlijdt.

Nou, dat zijn aardig wat Canada-grappen. In een paar uur had de post al 100,000 views en eindeloze complimenten. Vrij briljant als je het ons vraagt!

Had jij verwacht dat dit in de serie zat? Of had je het al gezien? 
Bron: huffingtonpost.com, giphy.com

Nieuwste artikelen

  • 10 x Badboy Young Adult boeken

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • De 10 beste momenten van Nick in New Girl

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • 17 romantische series die je wil zien

  • 10 x feel good series

  • 10 Cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother

Zoek in artikelen