Dit is hoe Disney prinsen er in het echt uitzien!

Wie heeft er vroeger (of stiekem misschien nog steeds) niet van gedroomd om met een Disney prins te trouwen? Kunstenares Jirka Väätäinen laat onze meisjesdromen nu toch een beetje uitkomen. Ze heeft namelijk de Disney prinsen levensecht getekend! Hierdoor zijn het ineens geen geanimeerde karakters meer, maar lijken ze zo in de echte wereld rond te kunnen lopen. *Zucht* de Disney prinsen zien er wel erg goed uit in het echt... 

Flynn Rider (Tangled)

Flynn Ryder staat dan niet afgebeeld met zijn iconische 'smolder', met zijn hand in zijn nek en een zweem van een lach op zijn gezicht ziet hij er alsnog ontzettend knap uit...

Prins Eric (De kleine Zeemeermin)

Wij snappen wel dat Ariël meteen verliefd werd op prins Eric! Hij heeft een bos prachtig zwart haar, geweldige blauwe ogen en ook nog een sexy kuiltje in zijn wang.

Prins Phillip (Doornroosje)

Wauw! Prins Philip was natuurlijk al leuk in de tekenfilm, maar als hij echt zou bestaan was het een regelrechte hunk geweest. Lieve prins, zou je ons ook na een paar jaar slapen wakker willen kussen?

Aladdin

Met deze mooie jongen uit het verre Oosten willen wij wel een magisch tapijtritje delen!

Kristoff (Frozen)

Kristoff heeft in de Frozen films onze harten al gestolen, omdat hij zo aandoenlijk is (oké en natuurlijk ook een beetje vanwege Sven), maar hij zou in het echt ook zeker een hunk zijn!

Prins Charming (Assepoester)

Voor de echte Prince Charming willen wij ook wel het glazen muiltje passen!

Prins Adam (Beauty and the Beast)

Het Beest staat niet bekend om zijn schoonheid, maar na zijn transformatie bleek prins Adam onwijs knap te zijn. In het echt ziet hij er nóg knapper uit!

John (Pocahontas)

Deze stoere gast heeft je in de film misschien al ingepakt, maar dat is niets vergeleken bij hoe hij er in het echt uitziet!

Hercules

Ja, hij is een held. Dat willen we allemaal. Maar dat hij in het echt zó knap zou zijn, dat wisten we niet! En die ogen... Ik ben verdwaald.

Tarzan

Wie had gedacht dat Tarzan er zó knap uit zou zien in het echt?! Wij zouden onze handen wel door zijn mooie manen willen halen...

Welke prins is jouw favoriet?

Lees ook: Disney-prinsessen en hun prinsen doen scènes uit The Notebook na

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen