Pretty Little Liars seizoen 7 promo breakdown

Zoals jullie vorige week op onze site gezien hebben, is de eerste Pretty Little Liars promo van seizoen 7 uit, jeej! Hoewel de promo nogal schrikwekkend is, hebben wij er al super veel zin in. Er gaat in een halve minuut al zoveel fout, dat is niet normaal. Maarja, het ziet eruit als een doodnormale dag in Rosewood, vindt je niet?

Voor het geval je even een opfrissertje nodig hebt over al het ingewikkelde gedoe; seizoen 6 eindigde met Mrs. DiLaurentis haar tweelingzus (en de echte moeder van Charlotte) Mary Drake, die degene was die de meisjes de berichten stuurde, met behulp van Alison haar man Elliot Rollins. Het klinkt heel lullig, en dat is het ook. Ali heeft zichzelf ingecheckt bij een psychiatrie omdat ze dacht dat ze haar dode moeder zag, dat was dus haar tweeling Mary Drake. Ondertussen werd Hanna door een gat in de grond getrokken (want dat is heel normaal) en meegenomen door A... of Mary Drake? Of A.D.? Wie houdt het ook allemaal bij…

Bekijk hier de trailer: De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

Het ziet ernaar uit dat seizoen 7 nog wat meer met moord en andere gekkigheid te maken krijgt. Minder hadden we ook niet verwacht van het laatste seizoen van onze Knappe Kleine Leugenaars! Laten we anders even een kijkje nemen naar een aantal grote momenten in de promo!

1. Uhm, wat doet Dr. Rollins met die handzaag?

Aria en Ezra blijken samen Rollins te bespioneren. In de laatste aflevering zagen we dat Mary Drake en Elliot (die eerst een relatie met Charlotte had) al de hele tijd samenwerkten. Ali was maar een pion in het spelletje dat Elliot speelde, zo zielig! Hij is een enorme engerd, en niet alleen omdat hij die handzaag in zijn tas heeft. (Tenslotte heeft Beyonce “Hot Sauce” in haar tas volgens haar liedje Formation, en dat bleek geen saus te zijn maar een honkbalknuppel).

2. Ali is nu degene die echt zielig is

Het laatste seizoen was een moeilijke voor Ali. Ze werd even simpelgezegd helemaal doorgedraaid door haar tante en man, waardoor ze in de laatste aflevering zichzelf inschreef bij een psychiatrische inrichting. Helaas heeft Ali door zichzelf in te schrijven, haar financiële controle over de Carissimi Group aan Elliot overgelaten. En alsof dat niet erg genoeg is, heeft hij ook controle over haar medische zorg. Uh oh…

3. Hebben de leugenaars nu dan écht iemand vermoord?

Het heeft zes seizoenen en meer dan 100 afleveringen geduurd, maar het ziet ernaar uit alsof de leugenaars dan eindelijk hun eerste moord gepleegd hebben. Wat worden onze meisjes toch snel groot! Wij zijn er in ieder geval zeker van dat het zelfverdediging was. Enne… Is dat Hanna die wegrent van A?

4. Mary Drake moet even opnieuw opgevoed worden als het gaat om persoonlijke ruimte, JE STAAT IN DE MEIDEN HUN BUBBEL MARY!

Dus gaat ze nu maar gewoon een beetje door Rosewood lopen en mensen hun huis binnentreden zonder dit even te melden? Oké, dat is ook totaal niet raar en psycho ofzo.

5. Hanna leeft. (nog?)

Wat is dit dan voor iets? Het ziet ernaar uit dat A Hanna heeft opgesloten in een schuurtje zodat hij/zij experimentele water martelingen uit kan oefenen op haar. Dat ziet er niet erg plezierig uit, al helemaal niet voor Hanna die van haar netjes geföhnd haar en fashionable kleding houdt.

6. Ezria zit weer lekker knus.

Hanna mag dan wel in gevaar zijn, maar dat betekent niet dat Aria en Ezra geen tijd hebben om even te knuffelen. Ze moeten de 5 jaar zonder elkaar goed maken. Even serieus Ezria, we houden van jullie, maar ga je vrienden helpen!

7. Oké, de leugenaars moeten wel iemand vermoord hebben.

Maar wie?! Aangezien we geen idee hebben waar deze scéne thuishoort in het komende seizoen, zou het iedereen kunnen zijn. Misschien Mary Drake of Elliot? Het lijkt ons sterk dat de leugenaars Hanna zo zouden begraven. Maar het zou wel een ander blondje kunnen zijn: Sara Harvey....

8. Emily kan het weer niet aan hoor.

Lieve schat, houd je eens even sterk! Je houdt je al 7 jaar (een soort van) goed. Ga nou niet zielig doen als het einde nabij is! (Oké, dat klinkt vrij slecht in deze context)

Wat vinden jullie van dit promofilmpje?

Bron: mtv.com

Lees ook: 10 redenen waarom Pretty Little Liars-fans super leuk zijn! 
De beste looks van onze Pretty Little Liars!

Nieuwste artikelen

  • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • Smash - Margje Woodrow

  • Fantastic Beasts 3 titel, plot en releasedatum onthuld

  • Het lied van de mistral - Olivier Mak-Bouchard

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen