Redenen waarom we niet kunnen wachten op Prison Break

Het nieuwe seizoen van Prison Break komt steeds dichterbij! Vanaf 4 april kunnen wij namelijk weer genieten van de knappe broers! In het nieuwe seizoen zal de broer van Michael Scofield, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), hem helpen om  te ontsnappen uit een gevangenis in Jemen. Alles zal weer als vanouds zijn, and we can't wait! En waarom kunnen wij niet wachten? Dat zullen wij jou eens even haarfijn uitleggen!

(Als je de trailer nog niet hebt gezien, bekijk hem dan hier)

1. Michael Scofield is super sexy.

Zijn ogen, zijn lippen, ZIJN HELE HOOFD: alles is te mooi voor woorden. Hij is zo knap, en ook nog eens super getalenteerd. Ookal hebben wij vrouwen geen kans bij deze perfecte man, kijken mag!

2. Zijn broer is ook niet mis.

Hij mag dan officieel niet echt Wentworth zijn broer zijn, maar in de serie vinden wij dit zeker goed genoeg! Ze lijken niet helemaal op elkaar, maar ongelooflijk hot zijn ze allebei wel! En daar hebben wij dus helemaal geen probleem mee. Die ogen... oh my god.

3. Alle spanning in de serie is zo'n geweldig gevoel.

De schrijvers van deze serie zijn zó getalenteerd! Ze kunnen elk persoon meenemen met de spannende scénes in deze serie. Zelfs als je het niet volgt, als je een aflevering op tv toevallig tegenkomt, durven wij te wedden dat je hart er sneller van gaat kloppen.

4. De bekende prisoners.

Michael en Lincoln kennen we natuurlijk, en die komen 100% terug. Maar hoe zit het met de andere gevangenen en vrienden van de broers? De geliefde van Michael, Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies), zal terugkeren in de serie met haar zoontje (die natuurlijk door Michael is verwekt). De beste vriend van Michael, Fernando Sucre (Amaury Nolasco), zal ook weer aan zijn zij staan in de sequel. En laten we eerlijk zijn, Prison Break zou geen Prison Break zijn zonder de beruchte Theodore Bagwell a.k.a. T-Bag (Robert Knepper). 

5. Het hele verhaal.

Ja, we weten dat Lincoln zijn broer Michael zal bevrijden uit een gevangenis, maar wat er tussendoor en hierna gebeurd, weten we natuurlijk niet. Normaal gesproken is dat allemaal zo enorm intens en spannend dat we het nauwelijks kunnen houden, we zijn benieuwd!

6. Het zoontje van Michael en Sara.

Aan het eind van het laatste seizoen heb je het zoontje van Michael en Sara gezien toen ze met zijn allen het graf van Michael bezochten. We vragen ons trouwens echt af hoe ze niet hebben kunnen zien dat het niet Michael was die in dat graf lag, maar oké. Dat kind was in ieder geval super schattig. In de trailer zag je Michael jr. ook al even, en we kunnen niet wachten om meer van hem te zien!

7. De relatie tussen Michael en Sara.

Ja, Michael was dus een paar jaar 'dood'. Sara heeft in die tijd vast een leven opgebouwd, ze moest natuurlijk ook voor haar zoon zorgen. Er zijn geruchten dat een nieuw personage genaamd Scott Ness (Mark Feuerstein) haar nieuwe hubby is! Oh lord, als dat maar goed komt.. 

8. Hoe kan Michael nou nog leven?!

Dit soort plot twists zijn al vaker voorgekomen in Prison Break, maar dan zag je al vrij snel dat die persoon nog in leven was. Hoe Michael nu nog kan leven? Dat zullen we écht niet weten, en we zijn hartstikke nieuwsgierig naar hoe ze dit ons gaan uitleggen. 

Wie zien jullie het liefst terug in de serie?

Bron: giphy.com

Lees ook: 

De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Prison Break

Nieuwste artikelen

  • Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix

  • Young adult top 6: december 2021

  • Snelle Sam: De klapper - Olav Mol

  • Lekker gelukkig - Carolina van Dorenmalen

  • Zwarte zwaan - Gideon Samson

Gerelateerde artikelen

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Recensie: Prison Break - Seizoen 5

  • Seizoen 5 van Prison Break zal over dit heftige onderwerp gaan

  • 13 acteurs die niet terugkeerden in de reboot van hun tv-serie

  • De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Prison Break

Zoek in artikelen