Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

Hoewel het nog maar twee maanden geleden is dat we tijdelijk afscheid moesten nemen van onze geliefde OUAT-sprookjes, voelt het aan als een eeuwigheid. Seizoen 5 eindigde met een bang! Meerder bangs eigenlijk. Regina maakte zich los van haar kwaadaardige andere helft en Hyde heeft zowaar een bezoekje gebracht aan Storybrooke. Hoe nu verder? De Once Upon a Time cast en crew gunnen ons een korte blik in Seizoen 6!

 

De producers van de show hopen dit seizoen dieper in het Land van de Overtelde Verhalen te duiken.

Hoewel de echte sprookjesfanaten weten dat er nog genoeg sprookjes over zijn om door te spitten, is dit niet wat wij bedoelen. Het betekent namelijk dat onze favoriete karakters in seizoen 6 meer naar de voorgrond gehaald zullen worden. “Dat biedt ons eigenlijk de kans om onze karakters op een andere manier te bekijken”, vertelde Adam Horowitz, “Wat daar echt opwindend aan is, voor seizoen 6, is weer echt in Storybrooke te zijn. Zoals we hintten in de finale afgelopen jaar, toen je de Evil Queen zichzelf in tweeën zag delen, dat staat ons toe om hetzelfde te doen voor veel van onze karakters.” Schrik niet, het is slechts een metafoor. Niet iedereen zal zichzelf letterlijk splijten zoals Regina dat deed. Het betekent simpelweg dat we nog meer te zien zullen krijgen van hoe onze favoriete karakters in elkaar steken!

 

Eén van deze karakters is (natuurlijk) Regina, die nu gescheiden is van de Evil Queen.

Voor actrice Lana Parrilla (Regina) vraagt dit behoorlijk wat van haar acteertalenten. Zo vertelde ze dat ze nog steeds probeert uit te zoeken wat al deze veranderingen betekenen voor haar karakter. “Echt, wat het is, het is geen gespleten persoonlijkheid, maar het zijn zeg maar twee gescheiden Regina’s,” legde ze uit, “De Evil Queen en de held Regina. Dus het wordt heel leuk om beiden kanten te spelen op een andere manier dan ik dat heb gedaan in de afgelopen vijf seizoenen, want ik heb altijd twee verschillende kanten gespeeld. Ze is altijd beiden geweest, maar ze is nooit gespleten geweest.” Ook hintte ze dat er een aantal nieuwe big bads worden toegevoegd aan de mix en dat er ook een aantal bekende slechteriken zullen terugkeren op het toneel. Wij zijn zo benieuwd!

Bron: oncepodcast.com

Producer Edward Kitsis haakte daarop in en vertelde dat seizoen 6 niet door tweeën gedeeld zal worden zoals alle afgelopen seizoenen. “Het zal niet zo zijn dat Hyde naar Storybrooke komt, we met hem vechten voor tien afleveringen en dat hij dan, in de winter finale, dood gaat en we weer verder gaan.” In plaats daarvan willen de showrunners zich focussen op de kleine dingen en verhalen.

 

Krijgt Emma eindelijk haar Happy End?

Actrice Jennifer Morrison (Emma) hoopt op haar beurt dan weer dat dit betekent dat Emma eindelijk haar Happy End krijgt. “Ik denk dat uiteindelijk, als het verhaal verdergaat, het belangrijk gaat worden om Emma’s Happy End te zien,” vertelde ze, “Emma is een soort van... Ze is het nieuwe sprookje, ze is Eddy en Adams creatie, dus ik denk dat we uiteindelijk op een reis zijn om erachter te komen hoe haar Happy End eruitziet.” Wij zijn het helemaal met haar eens! Zolang Hook hier ook maar bij betrokken wordt. #CaptainSwan

Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want wij houden het echt niet veel langer meer vol! Vanaf 25 september is Once Upon a Time weer iedere week te zien en wie weet wat er allemaal gaat gebeuren…

Wat denk jij dat er allemaal gaat gebeuren in seizoen 6 van Once Upon a Time?

Bron: hellogiggles.com

Lees ook:

Gedachtes die we hebben als we Once Upon a Time kijken

Redenen waarom Josh Dallas een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

Zoek in artikelen