Was Sandy uit Grease de hele film lang al dood!?

Complotdenkers opgelet! Er is een nieuwe theorie over de musical Grease en hij is wel erg duister. Volgens complottheorieën is Sandy de hele film lang al dood… HUH!? Wij weten niet wat we moeten geloven, maar met de volgende bewijzen beginnen wij toch te twijfelen.

Fans zijn met de gekke theorie gekomen dat Sandy allang niet meer leeft tijdens de film en dat de gebeurtenissen allemaal een droom zijn van haar terwijl ze in een coma ligt. Ja, het klinkt wel erg gek allemaal en je vraagt je waarschijnlijk af hoé ze hierop zijn gekomen. En ze hebben er wel een hele rare verklaring voor.

In het liedje Summer Nights zingt Danny dat hij Sandy’s leven heeft gered nadat ze bijna verdronk, maar volgens de complotdenkers heeft hij haar nooit kunnen redden en verdronk ze echt. De gebeurtenissen die zich in de film afspelen zijn haar “dying dream” die ze heeft voor ze naar de hemel gaat. Het klinkt wel heel gek allemaal, maar we moeten toegeven dat een aantal hints wel erg opmerkelijk zijn. Zo zingen ze in het liedje Look at me I’m Sandra Dee de woorden “Goodbye to Sandra Dee,”  wat zou moeten refereren als een soort afscheid voor Sandy. Ook het einde van de film is een overduidelijke aanwijzing volgens de fans, want de auto waar Danny en Sandy in zitten rijdt de lucht in, op weg naar de hemel, terwijl hun vrienden zingen “We will always be together.”

Sommige fans hebben weer een hele andere theorie en deze is misschien zelfs nog gekker dan de eerste. Zij denken dat Danny óók dood is, wat gebeurde terwijl hij Sandy van de verdrinkingsdood probeerde te redden. Terwijl hij langzaam wegzakt fantaseert hij erover hoe het zou zijn als hij Sandy wel had gered en hoe ze samen een leven konden opbouwen. De naam Sandy heeft hij ook zelf bedacht: Sand van het zand op het strand. Juist...

Het is misschien iets te gek om te geloven en wel heel vergezocht. De schrijver van Grease, Jim Jacobs, zegt dan ook dat de theorie onzin is en dat Sandy en Danny gewoon in leven waren tijdens de film. Gelukkig maar, want als het waar zou zijn dan zou dat de hele romance die zich afspeelt op Rydell High School verpesten. Geen zorgen dus, we kunnen gewoon weer met een normale blik naar de film kijken. 

Wat vind jij van de theorieën over Grease?

Bron: TMZ.com, news.com.au, giphy

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 13x de beste American high school films

  • Deze series krijgen een remake

  • Dit was de populairste film in het jaar dat je geboren bent

  • Films zo slecht mogelijk, maar hilarisch beschreven

Zoek in artikelen