11x de ergste tv bitches

In het echte leven komen we vaak genoeg mensen tegen die we niet mogen, maar toch zullen we een beetje aardig tegen ze moeten doen. Dat is nu eenmaal het menselijke om te doen. Maar wanneer we een serie kijken en iemand bevalt ons niet, dan mogen we er best even wat lelijke woorden uitgooien. De volgende seriedames zijn eigenlijk helemaal niet leuk:

Natuurlijk kun je niet iedereen aardig vinden, maar de volgende ladies uit televisieseries zijn echt álles behalve aardig: 

Blair Waldorf – Gossip Girl
Als iemand een ster was in mensen voor haar karretje sparren, was het Miss Waldorf wel. Toch was Serena Van Der Woodsen haar beste vriendin. Maar Blair was er niet vies van om mensen voor schut te zetten voor haar eigen plezier. Herinner je je nog dat ze poor little J in haar moeders winkel opsloot tijdens haar soiree?

Jenny Humphrey – Gossip Girl 
In het begin was Little J zo’n lief en ietwat naïef meisje. Ze deed haar best op school en was het type meisje met wie je bevriend wilde zijn. Maar gaandeweg veranderede ze nogal. Little J was not so little anymore en deed haar vader heel wat leed aan. En laten we het maar niet hebben over hoe zede rest van haar familie en vrienden behandelden. 

Alison DiLaurentis – Pretty Little Liars
Voor de verdwijning van Alison was ze eigenlijk maar een gemeen en manipulatief mens. Ze had alles al wat haar hartje begeerde, maar ze was snel geïntimideerd door anderen. Haar behoefte aan macht zorgde ervoor dat ze als een egoïstisch kreng overkwam.

Cercei Lanister – Game of Thrones 
Als Cercei voor iemand wat over heeft, zijn het haar kinderen, maar daarmee houdt het eigenlijk ook wel een beetje op. De voormalige koningin is gemeen en manipulatief en behandelt bijna niemand een beetje menselijk. 

Victoria Grayson – Revenge 
De altijd kalme en goedverzorgde Victoria Grayson deed er alles aan om goed voor de dag te komen. Ze fakete zelfs haar eigen dood om haar ex-schoondochter de schuld hiervan te kunnen geven. En wat dacht je van Emily's vader die al die tijd onschuldig in de cel had gezeten door haar en hierdoor zijn dochter niet zag opgroeien? Allemaal de schuld van Mrs. Grayson. Geen leuk mens dus. 

Alex Vause– Orange is the New Black
Weet je nog in seizoen 2 dat Alex aan Piper vroeg om te liegen over wat er was gebeurd? Hoewel Piper het niet zag zitten, deed ze het toch terwijl ze onder eed stond. En Alex? Die vertelde toch doodleuk de waarheid omdat haar advocaat dat had geadviseerd. Dit is maar even een voorbeeld van hoe Alex in elkaar stak, want ze flikte wel vaker dit soort geintjes.  

Katherine Pierce – The Vampire Diaries 
Katherine Pierce geeft maar om één iemand en dat is haarzelf. O ja, en zo af en toe probeert ze de liefde van Stefan te winnen, maar daarnaast gaat ze over lijken (letterlijk) om haar eigen hachje te redden wanneer ze weer eens iets stoms heeft gedaan. 

Clair Underwood – House of Cards 
Wie zich in een wereld wil begeven van akelig politiek gedoe, moet Clair Underwood maar eens opzoeken. De dame is zo kil dat je spontaan het gevoel hebt dat het -30 graden is en je wel drie winterjassen aan mag trekken. Met haar acties maakt ze echt geen vrienden. Jenna Maroney - 30 Rock
30 Rock was altijd hilarisch om naar te kijken, maar als van iemand onze mondhoeken niet gingen krullen, was dat wel van Jenna Maroney. Oké, ze was ook wel grappig, maar deze dame had ook wel genoeg streken! 

Pam De Beaufort – True Blood 
Ze heeft een ziekelijk gevoel voor humor en kan erg koud en onverschillig overkomen. Een erg gezellig persoon is Pam niet. Ze is dan wel erg loyaal naar Eric toe, maar meer goeds zien we zo snel niet in haar. Ze kan een enorme wijsneus zijn en als we ergens niet zo van houden, is dat wel van een wijsneus. 

Karen Walker  – Will & Grace
Karen heeft er absoluut geen probleem mee om neerbuigend met mensen om te gaan. Elk mens heeft een naam, maar dat maakt haar niet uit. Als iemand haar chauffeur is, noemt ze diegene lekker ‘driver’.  Dat geldt ook gewoon voor haar ‘butler’ en ‘private detective’. Erg warm is die Karen dus niet te noemen. 

Wie vind jij de ergste uit dit rijtje? 
Beeld: giphy
Lees ook: Op deze mannen uit onze favoriete Young Adult boeken hebben we een enorme crush

Nieuwste artikelen

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

  • Film top 6: december 2021

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Zoek in artikelen